Nagyon kedvelem Somos Andrást, emberként és tévésként is

2024. február 22. 11:37

Az egész ügy egy marha nagy katyvasz.

2024. február 22. 11:37
null
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Nagyon kedvelem Somos Andrást, emberként és tévésként is. Megértem a döntését, de nagyon sajnálom. »Jogilag« szvsz nem volt igaza, amikor a riportalannyal szemben ült (a pedofil képek birtoklása is önmagában már pedofil bűncselekmény, a jogászi gondolkodásában ott és akkor nyilván az kavart be, hogy az ügyészség fura módon, nagyvonalúan elengedte a terjesztés problémáját, ami a torrentezés okán nyilván megállt volna), akként ez nyilván hiba volt, de messze nem olyan mértékű, mint ami ilyen drasztikus döntést igényel. De az ő döntése, támogatom.

Ezt is ajánljuk a témában

Meg hát ugye az az egész ügy egy marha nagy katyvasz, aki emlékszik, én kettő cikket is írtam róla az ÉS-be, a második az első korrekciója volt...”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zimmezumm
2024. március 01. 22:22
Kormánypárti vagyok de néha átkapcsolok az atv fórum műsorára. Ha a somosandrás vezette a műsort egyszerűen nézhetetlen volt a szélsőségesen libernyák véleményei miatt. Egy időben gyüjtöttem a műsoraiban elhangzott aranyköpéseit. Az egyik legjobb 2018 novemberi adásban hangzott el mikor egy betelefonáló aki Líbiában dolgozott régebben azt mondta csak azokat az arabokat ne engedjük be, erre a somos azt mondta magából kifordulva hogy azok akik a déli határkerítésen átugrálnak azok Orvosok Órvosoóoóoók. Az ATV jobban jár, ha nem engedik vissza a képernyőre mert azt az embert szégyelni kell
Lajoss
2024. március 01. 05:32
Legalább elmegy egy fodrászhoz…😂😂😂
Daemon6666
2024. február 24. 23:00
Na igen, hasonló a hasonlónak örül. Szar alak a szar alaknak.
jooeee
2024. február 24. 21:12
Ugyanolyan tróger, gazember, mint te.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!