Mindig elhangzik, hogy itt ellenzékváltásra lenne szükség

2024. február 05. 17:00

Milyen lenne a jó ellenzék? A halott ellenzék a jó ellenzék.

2024. február 05. 17:00
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Főszerkesztő úr! Mindig elhangzik, hogy itt ellenzékváltásra lenne szükség. De milyen lenne a jó ellenzék?

A halott ellenzék a jó ellenzék.

Köszönjük!”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. február 13. 03:24
A Patás es a NER 50% on áll. Tudjátok miert ? 13. havi nyögdíj.
OneiroNauta
2024. február 06. 15:25
Ez az ellenzék már halott.
viator-11
2024. február 06. 00:20
Amíg ilyen ellenzéke van, Orbán és rendszere örökké élni fog. A számlákkal igazoltan korrupt és eltartott, impotens látványkommunistákból és antifasskodó romkocsmás rollermosó bölcsészekből ez az ország... nem kér. Az a pár százalék amit kapnak... ... százalékra pontosan mutatja a fogalmatlan hülyék arányát ebben az országban.
strz-123
2024. február 05. 20:38
"A sok ütődött persze azonnal bekajálta." És még be sem kajálták, te máris itt vagy felszopni a szerzőt és menteni azt amire semmi szükség. EZ ugyanis még iróniának is seljet. Nincs ti oldalatokon egy értelmes ember, aki megnézné az ilyen osotbaságokta és szólna hjogy ne publikáld mer kínos? A BUBORÉKON KÍVÜL LEVŐ EMBEREK UGYANIS NEM ÉRTIK, MERT AMIT MONDOTOK ANNAK KÖZE SINCS A VALÓSÁGHOZ. AZ érthető hogy egy alternatív valóságot hazudtok magatoknak, de az nem hogy kéjelegve lubickoltok abban amiről ordít hogy kamu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!