„Mi van a többi rohadt buzival, meg leszbikussal?”– így tüntetett a Mi Hazánk Mozgalom Bicskén

2024. február 14. 12:24

A Mi Hazánk Mozgalom egyik fő programpontja továbbra is a kémia kasztrálás.

2024. február 14. 12:24

Már 2018-ban azt javasolta a Mi Hazánk Mozgalom, hogy minden erőszakoskodó migránst kémiai kasztrálás alá kell vetni. Mint az akkori közleményükben fogalmaztak: „A nemi erőszakot elkövetőkkel szemben a kémiai kasztrálást a magyar jogrendbe be kell emelni, ami kellő elrettentő erővel is bírhat akár a további betolakodók számára is, sőt 

a szibériai bérrabtartás szintén visszatartó hatással lehet az ilyen aljas bűnelkövetőkre.” 

Ugyanez volt a javaslatuk 2020-ban is, s négy év elteltével most is ez jutott eszükbe, amikor kedden este tüntetést szerveztek Bicskén, az államfői kegyelemben részesült K. Endre lakhelyénél.

Toroczkai László pártelnök beszédében elmondta, ha a Mi Hazánk kerülne kormányra, kémiailag kasztrálnák a pedofilokat. A Bicskén tartott fáklyás felvonuláson az Index beszámolója szerint egy idős nő a következőképpen foglalta össze Novák Katalin és Varga Judit lemondását: „Az, hogy a két szerencsétlen nőt elküldték, és akkor mi van? Mi van a többi rohadt buzival, meg leszbikussal?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. február 28. 14:53
Jó párt ez. Hiánypótló. Némelyik párt mind egyforma.
southwind-2
2024. február 15. 09:18
a mi hazánk egyre távolabb került a józan észtől, végül a ködbe veszik
Szerintem
2024. február 15. 00:03 Szerkesztve
Na B+ a Mi Hazánk :)))))))) Akik személyszerint is áteveztek a Jobbikkal a DK- hoz. A partot éréskor kiugrottak a csónakból, mert elvállalták a következő fuvart is. Szóval egyértelmű, hogy Tóth - Tucsek - Toroczkai miért hazudja, hogy K.Endre pedofil, holott ő se nem buzi, se nem pedofil. Mert a DK érdekeit kiszolgálva, megpróbálja úgy beállítani, mintha Novák pedofilnak adott volna kegyelmet. Jó vastagon buzizik, pedofilozik, ezzel akarja megnyerni akik nem figyelnek és elfedni, hogy valójában a mi a célja a hazudozásának. Csak úgy mellékesen, K.Endre, de Novák részéről is, Tucsek ellen ez megérhetne egy jó pár milliós pert is.
ptrfarkas43
2024. február 14. 20:27
A nyominger szerint amíg Izraelben gyilkol a muzulmán addig hős hazafi, csak akkor válik terroristává, ha a szerb határra ér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!