Mi tette a kegyelemben részesített férfit olyan fontossá, hogy megérte feláldozni a köztársasági elnököt és a kormány egyik tagját?

2024. február 12. 07:23

Novák és Varga lemondása nem lezárta az ügyet, hanem felnyitotta.

2024. február 12. 07:23
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nováké volt a kéz, de kié volt az akarat? – amíg erre a kérdésre nem kapunk választ , addig nincs lezárva az Orbán-kormány pedofil ügye. 

Mi tette a kegyelemben részesített férfit olyan fontossá, hogy megérte feláldozni a köztársasági elnököt és a kormány egyik tagját? 

Kinek volt fontos, hogy tizenpáréves gyerekeken beteges vágyait kiélő pedofil férfi segítőjének büntetés helyett szabadságot adjon? 

Ki az, aki el tudta hitetni az elnökkel és a miniszterrel, hogy bármit is tesznek, annak nem lesz következménye? 

Aki garanciát adott az elnöknek és a miniszternek, az végül nem tudta, vagy nem akarta megvédeni őket?

Miért nem?

Novák és Varga lemondása nem lezárta az ügyet, hanem felnyitotta.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 396 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:36
🍓 ️ F­­o­­­r­­­r­ó­ l­­­á­n­­­yok sz­ex­­­et ak­­­ar­n­­­ak, ba­­­sz­d m­­­eg ők­­­et itt 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
moricka13-3
2024. február 15. 02:59
Mandiner Szerkesztősége! Szíveskedjenek színt vallani a Nagyérdeműnek arról, hogy ki/k/nek az érdekében és kik/k/nek a " jóvoltából " fordul elő időről - időre, hogy a Gyurcsány nemtetszése esetén rövidebb - hosszabb időre eltüntetheti/k/ a Mandinerről a jómaga gyermetegen blőd megnyilvánulásait az azokra adott hozzászólásokkal együtt?
moricka13-3
2024. február 14. 02:26
Na és, végezetül, de nem utoljára, mondjátok meg Emberek, hogy ki/k/nek az érdekében/miért, és mi tette, de teszi még most is, ráadásul bármiféle kegyelmi eljárás nélkül is a világszélhámos szemfényvesztő - álnépboldogító Gyurcsányt, a csupán kölcsönösen felismert szükségletük okán/érdekből élete párjává lett, és vele egy gyékényen áruló Dobrevvel együtt olyan fontossá, hogy megérte és megéri feláldozni értük mindent és mindenkit?
tapir32
2024. február 13. 15:49
Fasizálódik a DK! A DK a vallásszabadságot korlátozni akarja. A DK a vezetőben való feltétlen hitet követel (Führerprinzip). A DK felelőtlenül politizál. A baloldalinak nevezett összefogás propagandájában az szerepelt, hogy hatalomra jutásuk esetén azonnal megszüntetik az orosz gáz és olaj importját, Paks II-t nem építik meg és Paks I-et azonnal leállítják. A rezsicsökkentést és az ártámogatást eltörlik azért, hogy mindenütt az aktuális világpiaci ár érvényesüljön. Ez a felelőtlen politizálás! Ha, ez megvalósul akkor, Magyarország már rég tönkre ment volna. A DK az EU ellensége! Aki, az EU átalakításán, javításán fáradozik, kritikusan áll az EU-hoz, az nem az EU ellensége. Annak fontos az EU jövője. Az EU-val szembeni kritikátlan hozzáállás az EU tönkretételének stratégiája. A DK háborút támogató politikát folytat. Erkölcstelen emberek halálát, megnyomorodását akarni! Az emberek élete az első! A baloldali demagógia veszélyezteti a demokráciát és az EU-t!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik