Marihuánabokor, fehér por, tabletták – tízmilliós drograzzia volt Ferencvárosban (VIDEÓ)

2024. február 23. 21:25

A razziákban a rendőrök összesen 3542 gramm kábítószergyanús anyagot vontak ki a forgalomból.

2024. február 23. 21:25
null

A IX. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytat eljárást B. András 26 éves budapesti lakos ellen, aki a megalapozott gyanú szerint marihuánát árult – olvasható a rendőrség honlapján.

A ferencvárosi rendőrök február 17-én és az azt megelőző napokban további négy feltételezett kábítószer-kereskedőt fogtak el és vettek őrizetbe a kerületben. A 30 éves P. Dániel, a 48 éves H. Róbert, a 32 éves P. János és a 24 éves Sz. Patrik lakásain kábítószergyanús anyagokat találtak, és a gyanúsítottak szervezetéből is kimutatható volt a drogfogyasztás.

A razziákban a rendőrök összesen 3542 gramm kábítószergyanús anyagot – fehér port, marihuánát, tablettákat, magokat – valamint a kábítószer porciózásához, tárolásához és fogyasztásához használt eszközöket vontak ki a forgalomból. 

P. János lakásán a rendőrök egy szagsemlegesítésére alkalmas szellőztetőrendszerrel ellátott fülkére bukkantak, amelyben marihuanabokrokat neveltek. A szakértők bevonásával folytatott eljárásokban lefoglalt kábítószergyanús anyagok feketepiaci összértéke az előzetes becslések szerint körülbelül tízmillió forint.

A rajtaütésekről készült felvételeket itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Mihádák Zoltán

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. február 24. 12:43
DILEREKET A BÁNYÁBA DOLGOZTATNÁN RENGETEG INGYEN SZÉN LENNE VAGY A KRUMPLIFÖLDEKEN KAPÁLNÁNAK TERMÉSZETESEN AKI SZÖKNI PROBÁL GOLYO!!!!!!!!!!!!!!
MaBaker
2024. február 24. 12:04
Fantasztikus hír... Kb mintha egy TVhíradót néznék. "Julikanéni elmondja véleményét a sarkon történt koccanásról"
kambala2
2024. február 24. 11:45
a németek közben már régen éhenfagytak , még egy kis idő a fűtől megfognak halni túladagolásban (lásd a szomszédok) . Nalunk viszont a közel 1 millió alkoholista hátradőlhet
CsikiCsuki
2024. február 24. 09:56
Fogtak 4 szerencsétlent akik lehet nagy trafikántéknak hitték magukat, de a maga a fogás az nevetséges, miért? Mert 25ezer euro értékü fogás az nem tényező, az olyan mintha egy legyet csaptak volna agyon a disznóólban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!