Ma nem nemes, hanem politikai célból tüntetnek

2024. február 16. 18:48

Ne hagyjuk megtéveszteni magunkat!

2024. február 16. 18:48
Pócza István
Facebook

„Zavar támadt a polgári, keresztény-konzervatív értékeket vallók között sokakban a ma esti tüntetéssel kapcsolatban. 
Ez valahol érthető, hiszen az esemény azt hirdeti: »Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért«. Ki ne akarna ezekért kiállni? 

De miért is tüntetnek valójában? 

A kegyelmi döntésben résztvevők ellen? Történt egy döntés, ami joggal háborított fel mindenkit. Hibás döntés volt. Az azt meghozó politikusok, illetve ebben tanácsadójuk is lemondott. Lemondtak, mert a családok és a gyerekek védelmét hitelesen képviselték, de ezzel a döntéssel veszélyeztették az eddigi eredményeket és a további erőfeszítéseket. Tehát ezért nem kell tüntetni. 
A gyerekvédelem mellett?

A miniszterelnök a botrány kirobbanását követően azonnal bejelentette az alaptörvény szigorításáról szóló kezdeményezését, már akkor, amikor ezek az influenszerek még csak felelősök keresésével voltak elfoglalva, egy körrel már akkor lemaradtak. Tehát ezért sem kell tüntetni.

A kormány ellen? 

Az ellen a kormány ellen, amely hazánk történetében talán a legtöbb család- és gyermekvédelmi intézkedést hozta, és most is azon dolgozik, hogy a további hibázási lehetőséget is kizárja. Tehát emiatt sem kell tüntetni. 
Akkor miért? Netalán azért, mert egy EP-választási kampány és önkormányzati kampány kezdete előtt vagyunk, az ellenzéki oldal pedig helyből továbbra is gyenge, és nekik akarnak lendületet adni? Nekem inkább így tűnik. 
Tehát ha tüzetesebben megnézzük a mai demonstrációt elindítók névsorát, akkor közöttük felfedezhetjük a magukat a konzervatív oldallal szemben meghatározó liberális, szélsőliberális és balos véleményvezéreket, akik bármit is tett a kormány, arra szinte kivétel és gondolkodás nélkül támadással reagáltak. 

A demonstráció kezdeményezőihez csapódtak a hasonszőrűek, de jószándékú ideálisták is, 

akik talán észre sem veszik, hogy poltikai célból használják arcukat, nevüket, ismertségüket. 

De ne hagyjuk magunkat megtéveszteni, ez nem a polgári értékeket, a keresztény-konzervatív szemléletet erősíti, éppen azt próbálják meg hitelteleníteni. Nem szeretnék személyeskedni, de el tudjuk képzelni, hogy a tüntetés meghatározó arcai hitelesebb, jobb család- és gyermekvédelmet hoznának? Szerintem ezt érdemes átgondolnia mindenkinek a mai esemény kapcsán, és nem beállni olyanok mögé, akik a jószándékú tömeget saját politkai eszközükként akarják felhasználni.”

 

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radnoti-3
2024. február 17. 10:56
Nem az alaptörvényt kell szigorítani, hanem a felelősöket előállítani! Hogy történhet, hogy évekig gyermekeket molesztálhatnak pedofilok? Hogy történhet, hogy kitüntetést kapnak? Eszetergomban Tordainé kapott kitüntetést úgy, hogy a polgármester tudott gyermekellenes gusztustalan dolgairól!
atti64
2024. február 17. 08:12
A KÉPEN AZT SE TUDJÁK MILYEN RENDEZVÉNYEN VANNAK!!!!!!!!!!!! TUL SOK MÉG MINDIG A SÖTÉT TUDATLAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
august
2024. február 17. 07:20
A magyar nép nem veszi már be a goebbelsi módszerekkel előadott propaganda dumát. A sok megvezetett fiatallal őszintén kellene beszélni arról, hogy miért is tüntetnek. Őszintén és szavahihető személyen vagy személyeken, nem pedig a rendőrségen keresztül. Az uszítók kiemelése és tisztességes elverése lenne ilyenkor a hatóság feladata. ------------- Ezt a DK-s módszer úgy is mondhatjuk, hogy 'vót má' 2006-ban A fiatalokkal pedig az őszinte beszéd? Elsősorban a szülői felelősség ké4rdése. Amúgy egy tömegpszichózisban, saját maga hatása alá került tömeggel legyen az fiatal vagy idősebb, teljesen lehetetlen, lepereg a józan érvrendszer. A veréssel pedig önmagának igazolná, hogy ő jó úton jár, mindenki más hülye. Amúgy pontosan ez a hiszterizált közbeszéd, amikor már mindenkit pedofiloznak pontosan azt mutatja, hogy a balhékeltés a legfőbb cél, vagyis mindig hátsó szándékok működnek az ilyen balhék mögött.
Osztap_Bender
2024. február 17. 06:29
A "fidesz" tagjai és a bérkommentelők figyelmébe ajánlanám! A magyar nép nem veszi már be a goebbelsi módszerekkel előadott propaganda dumát. A sok megvezetett fiatallal őszintén kellene beszélni arról, hogy miért is tüntetnek. Őszintén és szavahihető személyen vagy személyeken, nem pedig a rendőrségen keresztül. Az uszítók kiemelése és tisztességes elverése lenne ilyenkor a hatóság feladata. Viszont a jelek szerint a "fidesz" nevezetű "új osztályban" ma már nincs őszinte és szavahihető ember. Csak lölők, tiborcok, habonyok, rogán feltalálók és a hozzájuk hasonlóak vannak. A sok tudatlan, képzetlen támogatóval és a nagyhangú hamis propagandával biztosíttatják ennek az új osztálynak a féktelen gazdagodását. Persze arról, hogyan is alakul(t) ki az új osztály és mi a lényege, ma is igen kevesen tudnak. A kádári időkben erősen üldözték azokat, akik olvasták M. Gyilasz híres könyvét. Abban le van írva, hogyan és miért is jön létre és hogyan fosztja ki hatalmával a dolgozókat, a népet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!