Le kell, hogy hűtsem a kedélyeket!

2024. február 03. 15:29

Nem fogják átrajzolni az Európai Unió jövőjét.

2024. február 03. 15:29
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Le kell, hogy hűtsem a kedélyeket – nem fogják átrajzolni. Egészen addig csak egy »középkori éhséglázadásról« beszélhetünk, amíg kizárólag a »nem« dominál a követeléseik közt. A »nem« mellett ugyanis az »igen«-nek kellene következnie és az igenekből pedig a »jó élet«, a számukra élhető élet, politika, társadalom képének kellene kibontakoznia. Megmutatom, a magyar jobboldal példáján keresztül. 

Ezt is ajánljuk a témában

NEM a

– a bevándorlásra

– gender nyomulásra

– háborúra

– az EU birodalomra

IGEN a

– nemzetre

– a gyermekvédelemre, a családra

– békére

Ezekből a nemekből és igenekből a magyar jobboldal világos társadalomképe bontakozik ki:

egy

– családközpontú

– munkaalapú

– kulturális hagyományaihoz ragaszkodó

– önérdekét felismerő és érvényesítő

Nemzetállam. Ennek így kell működnie!”

Nyitókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2024. február 05. 00:20
A választók annyira ostobák, hogy a hazug pártok még hazugabb ígéreteire adják a szavazatukat: NEM!
kerek-a-perec
2024. február 04. 08:54 Szerkesztve
Ezekből a nemekből és igenekből a magyar jobboldal világos társadalomképe bontakozik ki: egy - hogy Magyarország, és te Kötter megrekedt a középkori gondolkodásmódban. Ellentétben a modern liberális demokráciával, ahol az alapvető politikai egység az EGYÉN a legfontossabb cél, a fasizmus egy szélsőséges kollektivizmust jelent. Az egyén értéktelen, csak a csoport számít, azaz a nemzet, ahol gyenge karakterű, gyáva és jellemtelen, gondolkozni képtelen, elbutított emberek egy fasiszta, tekintélyelvű kolhozrendszerre alapozott társadalom után vágyódnak. Ez a gerinctelen, hazug Fidesz márkája; Európa-ellenes, kultúraellenes, penészszagú, a barbár Keleti börtönvilág felé húz és ápolja a gyalázatos maradiságot, hogy életbe maradhasson. A Fidesz nem akar olyanokat, akik nem értenek egyet a kolhoz márkájukkal. Ha egy egyén evvel a márkával nem ért egyet, az hazaáruló! Érted Kötter ??
Lajoss
2024. február 04. 08:02
Biczitomi,és az hogyan vagy,hogy elnöki kegyelemmel kijön a börtönből a pedofil disznó segítője,cinkosa?! Ez a magyar gyermekvédelem?! Nem sül le a pofátokról a bőr?! Mocskos,képmutató banda! 🤮🤮🤮🤮🤮
survivor
2024. február 04. 05:21
Tudtátok hogy Fleto biszex ? Hogy MZP pedofil ?? Nem tudtátok ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!