Kiszivárgott a levél, amelyet a Főtaxi küldött sofőrjeinek az Uber visszatéréséről

2024. február 28. 09:27

Sajtóértesülések szerint az Uber a Főtaxi-csoporttal együttműködve indulna el újra Budapesten.

2024. február 28. 09:27

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, egyes sajtóértesülések szerint az Uber a Főtaxi-csoporttal együttműködve térne vissza Budapestre. A HVG szerdán megjelent cikkében azt írja: a Főtaxi levélben tisztázta a sofőrjeinek a helyzetét.

A Főtaxi sofőrjeinek ez még több fuvart és bevételt jelent majd, ennek részleteiről hamarosan tájékoztatunk benneteket” 

– került ki a cég belső levelezése a Redditre. A levelezés szerint a nemcsak a magyar cég állománya, de a munkarendje változatlan marad: „Továbbra is ugyanazzal a lelkes és elhivatott csapattal állunk a rendelkezésetekre” – idézett a levélből a portál, amely szerint a Főtaxi azt is ígérte a sofőrjeinek, hogy idén továbbfejlesztik az applikációjukat, folytatják a fuvargeneráló és appletöltő marketing- és kommunikációs kampányaikat, bővítik a fuvarszerzési csatornáikat. Ezen túl sem az elszámolás módja, sem a tagdíj nem fog változni, és hozzátették azt is, hogy a Főtaxi a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, a Balaton Sound és a Sziget Fesztivál hivatalos taxiszállítója marad a jövőben is – olvasható a lapban.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mehmet Yilmaz / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. április 17. 12:35
IDIOTA FÖTAXI ELÖSZÖR KITILTJÁTOK ÖKET MERT NINCS MUNKA UTÁNA MEG VISSZAHIVJÁTOK??????????????MAJD LESZ ÉHENHALÁS!!!!!!!!!!
omega
2024. február 28. 14:21
"A Főtaxi sofőrjeinek ez még több fuvart és bevételt jelent majd," És ezt valaki elhiszi?
chief Bromden
2024. február 28. 09:42
A tagdíj nem fog változni. :D Akár kevesebb is lehetne. Több halász lesz, az adott halmennyiségre.
Ernest01
2024. február 28. 09:38
Na ez Uber Gas. megint a mutyi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!