Kiakadt a baloldali művész: az egész ellenzék gyáva, haszonleső, gazember banda!

2024. február 01. 20:04

A Jászai Mari-díjas színész szerint addig nem lesz változás, amíg valaki nem veri be a kirakatba a macskakövet.

2024. február 01. 20:04
null

Epres Attila színművész egyórás videóinterjút adott a Magyar Hangnak, ahol a színi világ eseményein kívül politikai, közéleti témákban is kifejtette véleményét. A színész szerint az ország a gyávaság bűnét hordozza magán hosszú évtizedek óta. 

Se a románokra, akik jóval bátrabbak, se a lengyelekre, se a csehekre, senkire nem vetjük a szemünket, hanem mindent eltűrünk”

– fogalmazott Epres, aki szerint ha egy országnak ilyen a lelkülete, „ha egy kormány így befolyásolja az állampolgárait állandó félelemkeltéssel és a társadalom azt látja, hogy mindig mindent meg lehet úszni, úgy, hogy még mindig marad kenyérre és nagyjából jól élünk, akkor a társadalom azt hiszi, hogy ez így nagyjából jó és nem vágyik a szabadságra”.

Panaszkodott a későbbiekben arra is, hogy több színésztársa sem vágyik a szabadságra. Szavai szerint ezt azzal magyarázta, mert szerinte kollégáinak „ebben a függőségben még mindig jó”. Nem rejtette véka alá véleményét Molnár Áron noÁrral kapcsolatban sem, úgy fogalmazott, hogy az ellenzéki megmozdulásokat tartó színésztársa tiszteletre méltó munkát végez.

Még akkor is, ha ő nem szimpatikus”

– tette hozzá.

Az ország egyik legismertebb szinkronszínésze szerint hazánkban addig nem lesz változás, „amíg valaki nem fogja meg a macskakövet, és nem veri be a kirakatba, és nem lesznek még több ezren, akik ugyanezt teszik”. Epres Attila nem csak a Fideszt hibáztatja a NER fenntartásáért, szavai szerint „hibásak vagyunk mind”.

Az egész ellenzék egy gyáva, haszonleső, gazember banda”

– szögezte le, majd úgy folytatta, hogy hazánk mentális állapota hasonlít a borderline személyiségzavarhoz. 

A teljes adást itt tudja megnézni:

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. február 14. 13:58
Gyurcsány Ondó Ferenc elárulta a megoldást: "El lehet menni ! " Bárki szabadon elmehet az EU-ba ! Neukölln, Molenbeck, Marseille, Stockholm....
survivor
2024. február 14. 13:48
nagy vonalakban egyetértünk a kormány irányvonalával, ezért nincsen változás. Ez a lényeg konfucius ! Amíg nincs alternatíva, hova ugrálsz Attika ??
survivor
2024. február 14. 13:44
még mindig marad kenyérre és nagyjából jól élünk, Ez a Patás elismerése.....
pragmatika
2024. február 04. 11:50
"Az egész ellenzék egy gyáva, haszonleső, gazember banda" Ez igaz. És ezzel, felragasztottad a kis hamis "objektivitás" című cimkédet a nyilatkozatodra. De ettől még fröcsögő magyargyűlölő vagy. Azért azt meg kell jegyezni, attila, hogy mi Magyarok is része vagyunk annak, amit úgy hívnak emberiség. Az amit te így ránk Magyarokra fröcsögsz, az úgy általában szépen leírja az emberiség jellemzőit. Persze a "fejlett" nyugaton kicsit más gúnyába vannak öltöztetve az aljasságok, de az alap képlet ugyanaz. Pénz, és hatalom. Nyugaton annyit finomítottak a dolgokon, hogy nem közvetlenül avatkoznak be, hanem bábokat mozgatnak. Az ami most lengyelországban, vagy amerikában történik, szépen leírja ezt. De az attól még nem jobb. Sőt, fedezékből, bátrabban lehet lövöldözni, mert van előttük test, ami felfogja a választüzet. Úgyhogy nyugi. Nem vagyunk szarabbak mint nyugaton, csak mi kicsit többet gondolkozunk, mielőtt a szavazóurnákhoz lépünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!