Keserűen vallott az ismert szinkronhang: azt állítja, az állítólagos Kubatov-lista miatt nem kap filmszerepeket (VIDEÓ)

2024. február 05. 09:57

A Jászai Mari-díjas színész meghökkentő véleményt fogalmazott meg.

2024. február 05. 09:57

A Szabad Európa Szelfi podcastjának a vendége volt a Jászai Mari-díjas színművész, Gyabronka József, aki keserűen vallott a lehetőségeiről, állítása szerint egy háttérben létező listának köszönhetően nem kap jelentős filmszerepeket. Bár, ha kapna, se vállalná el azokat.

„A Kubatov-lista nem csak a választópolgárokra érvényes, a színházi és a filmvilágban is van ilyen, hogy listáznak. Hogyne!

Ami egyébként nem is baj, mert így legalább nem zaklatnak, nem kell nemet mondanom. Ilyen értelemben békén hagynak!”

– fogalmazott a Gyabronka József.

Fotó: TikTok-videó

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voloka
2024. február 15. 17:36
IDIÓTA, HÜLYE!
szarvas-2
2024. február 12. 14:26
Nyavajog. Bezzeg,a féleszű országlása milyen kóser volt. Tombolt a "demokrácia". :)
Hyazinth
2024. február 08. 15:18
A Kincsemben is szerepelt, bár nem tudom, az kurzusfilm-e vagy sem.
Sulammit
2024. február 07. 21:29
Unom már ezt a sok ballibsi nyavalygó színészt. Ezt ugye te nyilatkoztad nemrég. 2008-tól szabadúszó, ezzel kapcsolatban így vélekedik: „Szabadúszóként abban a helyzetben vagyok, hogy néha megválogathatom, hogy kikkel akarok dolgozni, hogy akarok-e egy bizonyos anyaggal dolgozni vagy nem. (…) Nem tudnám most úgy elképzelni az életemet, hogy hosszú hetekig próbáljak olyan emberekkel, akiket nem szeretek, nem tisztelek. (…) Talán nagyképűbb is lettem, hogy most már a hátralévő időt nem akarom kínlódással meg kompromisszumokkal tölteni. 2023. 5. 14.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!