Így rontott neki egy transz aktivista az életpárti tüntetőknek (VIDEÓ)

2024. február 23. 08:22

A szürreális jelenet a Virginia March for Life nevű tüntetésen történt, ahol a többségében diák felvonulók az abortusz pártolása ellen demonstráltak.

2024. február 23. 08:22
null

A Fow News Instagram-oldalán is megjelenő felvétel hamar bejártra a világsajtót. A videó rögzítette azt a megdöbbentő pillanatot, ahogy egy transz aktivista az életpárti diákok tömegébe rohan, fellökve több embert, miközben a kezében a transzneműek zászlaját szorongatja.

A szürreális jelenet a Virginia March for Life nevű tüntetésen történt, ahol a többségében diák felvonulók az abortusz pártolása ellen demonstráltak.
A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó
 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. február 23. 13:38
Le kellett volna verni a nőt/faszit/buzit. Tetszés szerint.
Nehidd El
2024. február 23. 09:33
Valahogy nem sikerült most a nemi diszfóriás korcsnak olyan nőiesen mozognia, mint ahogy a netes, travisós szerepléseken szokott a fajtája. Vajon melyik is lehet az igazi arca...
tikkadt-szocske
2024. február 23. 08:38 Szerkesztve
Tulajdonképpen a transz fiú-lány tüntettett az abortusz mellett? Vagyis az abortusz ellen tüntetők ellen tüntetett a tökös lány. Vagy a töketlen fiú. Vagy a magát tökös lánynak képzelő fiú. Vagy fordítva. Elismerem, nekem ez magas.
antal-2
2024. február 23. 08:31
Heterofóbia: betegség Homofóbia: egészséges
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!