Garázdasággal gyanúsítják a kerepesi HÉV-megállóban molesztáló ukrán férfit

2024. február 16. 19:58

A molesztáló fogdosta a sértett mindkét combját és miután ellenkezett, káromkodva fenyegette őt és családját, majd szájon nyalta.

2024. február 16. 19:58
A HÉV-en kezdődött a molesztálás, amely végül bűncselekménybe torkollott.

A Mandiner is beszámolt arról az esetről, amikor egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV-megállóban. A lány elmondás szerint a HÉV-en molesztálta, zaklatta őt egy háromfős társaság, ezek után telefonon értesítette az édesapját, aki a kerepesi HÉV-megállóba sietett. Ott szóváltásba keveredett a hol ukránul, hol magyarul beszélő társasággal, majd meggondolatlan módon egy sniccerrel megvágta az egyik zaklató férfi nyakát és fülét, aki súlyos sérüléseket szenvedett. 

A Pesti Srácok forrásai szerint  az ukrán férfi beismerte, hogy molesztálta a lányt. Fogdosta mindkét combját és miután ellenkezett, káromkodva fenyegette őt és családját, majd szájon nyalta. A megrettent lány mozdulni sem mert, mivel Yosyp T.-n kívül még két szintén ittas ukrán ott ült a közelében. A molesztáló azt is beismerte, hogy munkatársaival legalább egy üveg bort megittak, mielőtt az Örs vezér terén felszálltak a HÉV-re. Állítja: nem volt részeg, csak spicces. 

A nyomozók vizsgálják, hogy az ukránok milyen mértékben felelősek garázdaság miatt. Yosyp T.-t garázdaság elkövetésével gyanúsítják.

A PS úgy tudja, Yosyp T. két éve él Magyarországon, egy építőipari ukrán-brigád fizikai munkás tagja. Elítélése esetében várhatóan nem fogják kiutasítani az országból az orosz-ukrán háború miatt. Az ítélkezési gyakorlat szerint felfüggesztett szabadságvesztésre ítélhetik.

Nyitókép: Jászai Csaba

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konyvtaros-0
2024. március 03. 10:27
Elnezest..de fizikailag is bantalmaztak a kislanyt!az miota csak garazdasag?
zimmezumm
2024. február 28. 11:28
Golyóérett tetvek, ahelyett, hogy örülnének, hogy itt biztonságban meghúzhatják magukat. Egy percig sem kellene gondolkodni azon, hogy hazatoloncolják e mindhármat. Jók lennének golyófogónak !!!!
ghelmddfd
2024. február 17. 12:46
Garázdasággal gyanúsítják ---------- Garázda? Ő is egy SS-es. Nem rakem, jól vannak, raktán ezek a libernyáksmasszerek?
tetx
2024. február 17. 08:25
wtf! Szerintem ez jóval több mint garázdaság, ebben van kényszerítés, szexuális erőszak, akkor is ha a nyomorult szarcsimbóknak nem sikerült. Gondolom a kibaszott gyerekvédelmi pedofil buziknak, akik tegnap tünciztek egy 17 éves lány ellen elkövetett erőszak már érdektelen, mert emiatt nem lehet kormány mondjont le skandálni, meg amúgy is túl öreg nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!