Fotón, milyen jó hangulatban telik a kormányülés

2024. február 28. 11:28

A szokásos szerdai tanácskozásról Orbán Viktor osztott meg egy fényképet.

2024. február 28. 11:28

„Ha szerda, akkor kormányülés” - a Karmelitából osztott meg egy fotót Orbán Viktor miniszterelnök, melyen a kormányfő a miniszterek gyűrűjében látható.

Az ülés szemmel láthatóan jó hangulatban telik.

A felvételre még az a felirat is felkerült, hogy „kupaktanács”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 02. 07:03
Jobbra a nagy nevettető…🫢
akkor ki
2024. február 28. 16:02
Nevethetnek! Jogosan és megérdemelten! Minap gurultam el a debreceni BMW épülő gyára mellett. Iszonyú területen fekszik és sok embernek ad biztos megélhetést. Múltkor a Mercedes bővülő beruházását volt szerencsém látni és el sem tudom képzelni milyen és mekkora lesz a szegedi BYD! Közben agyalok. Mikor láttam én kommunista libsi kormányok alatt ilyen bődületesen nagy giga beruházásokat, amit nyugat Európa is irigyel?! Nos hát kedves libsi komcsi sült galamb várók! Orbán Kormány építi a jövőt, aminek megtérülési rátája és ideje jó előre kitolódik, azaz évek, évtizedek múlva fordulhat át pozitív eredménybe! Magyarul, hogy a gyengébbek is értsék, lehet hogy más kormányzás idején lesz a termelési csúcspontján, és akkor majd nem kell a mellét verni senkinek, mert nem az ő érdemük, hanem tisztelettel kell visszagondolni az Orbán Kormányokra! Szóval ne tessenek más tollával ékeskedni! Világos voltam???!!!
mitfizetsky-2
2024. február 28. 14:45
Viktor eleresztett egy sutkát, ilyenkor illik nevetni.
anegy_
2024. február 28. 14:45
A Debil Kloáka ügyeletes hozzászólói vergődhetnek továbbra is! A fotón is látszik a 2/3 köszöni szépen, jól van. A hazaárulók ocsmány kormány-buktató tüntikézései, az új Elnök fikázása, a mocskos hazugságaik sem hatnak a józan szavazópolgárra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!