Fegyver és drog is volt az ukrán férfinél, a NAV-osok gyorsan lekapcsolták

2024. február 17. 17:46

Az utas azt mondta a NAV munkatársainak, hogy a rokona kérésére vitte volna a táskát Budapestre, de nem tudta, mi van benne.

2024. február 17. 17:46

Számos fegyveralkatrész lapult annak az ukrán férfinak a poggyászában, akit a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai Záhonynál ellenőriztek – számol be a szervezet a Facebook-oldalán. Azt írják, Ukrajna felől érkezett az a teherautó, amelynek sofőrje és utasa vámvizsgálatra jelentkezett. A pénzügyőrök a két férfi poggyászait is ellenőrizték. Az úti holmik között több fegyveralkatrészre, köztük zárszerkezetekre, fegyverszíjra, válltámaszra, irányzékra, tárra bukkantak. 

Az utas azt mondta, rokona kérésére vitte volna a táskát Budapestre, de nem tudta, mi van benne. 

A pénzügyőrök a férfi ruházatát is átvizsgálták, és kabátja belső zsebében kisebb mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak. A fegyveralkatrészeket lefoglalták, a jármű utasa ellen fegyverrel és lőszerrel való visszaélés, valamint kábítószer birtoklása bűncselekmény alapján feljelentést tettek a rendőrkapitányságon.

Nyitókép: Facebook/NAV

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. február 18. 00:05
Meg kell veregetni a vállát ... így megy ez manapság. Fonderlánytól meg, kapjon egy puszit!! :-D És/de küldjék vissza Zelenszkijhez, majd az csinál belőle katonát (hullát) ....
zakar zoltán béla
2024. február 17. 20:16
Férfinál!
europész
2024. február 17. 19:27
Ez kb tíz fegyverhez tartozó alkatrész.A többi alkatrész már valószínűleg már az összerakó műhelyben várakozik.Azért a célszemélyt is elő kellene keríteni a már előkészített fegyverekkel együtt.
B_kanya
2024. február 17. 19:25
"Oroszpropaganda".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!