Elsőéves egyetemisták, figyelem! Itt az MCC visszautasíthatatlan ajánlata

2024. február 12. 13:38

A budapesti képzésre március 17-ig, míg a vidéki központok képzéseire április 14-ig lehet jelentkezni.

2024. február 12. 13:38

Elsőéves egyetemisták jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium (MCC), amelynek Egyetemi Programja Budapest mellett Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Győrben is elérhető.

A Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézményében működő hat Iskolába (Jogi Iskola, Közgazdasági Iskola, MCC-Mindset Pszichológia Iskola, Média Iskola, Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, Társadalom-, és Történelemtudományi Iskola) felvételt nyert hallgatók egy szakmailag kiváló, motiváló és összetartó közösséghez csatlakozhatnak és rengeteg nemzetközi tapasztalatot szerezhetnek.

A budapesti képzésre március 17-ig, míg a vidéki központok képzéseire április 14-ig lehet jelentkezni.

Kik jelentkezhetnek?

Az intézmény mindazon első egyetemi évüket a 2023/2024-es tanév tavaszi félévében befejező hallgatók jelentkezését várja, akik az adott régió valamely felsőoktatási intézményében nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek.

Az MCC célja, hogy a fiatalok oktatása ne anyagi helyzetüktől, hanem kizárólag képességeiktől és motiváltságuktól függjön,

valamint, hogy a tehetséges magyar hallgatók külföldi tanulmányaik során elmélyített tudásukat idehaza, az országért és szűkebb környezetükért, felelősen gondolkozva kamatoztathassák.

Az intézmény szociokulturális helyzettől függetlenül biztosítja a diákokban rejlő tehetség kibontakozását, így a képzések a felvételt nyert tanulók számára térítésmentesek.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kokrowatz-0
2024. február 12. 19:52
lehet jelentkezni a diktátor/pedó/laposföld tagozatra!
mreinstand-2
2024. február 12. 16:26
Jelentkezzen az, aki kurvának akar állni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!