Dopeman rappelve szállt bele Puzsérba: „Folyton ugatsz, de mindig bennmaradsz a kerítés mögött” (VIDEÓ)

2024. február 27. 10:40

Folytatódik Pityinger László sorozata.

2024. február 27. 10:40

Rappelve mondta el véleményét Puzsér Róbertről Dopeman – derül ki a zenész legutóbbi videójából, melyben a tőle megszokott, szókimondó stílusban kritizálta a publicistát.

Dopeman: Hamvas Béla beledőlne a kardjába

Íme, néhány további részlet a műből:

„Neked senkinek a pénze nem büdös, mindig a megvetett embereken élősködsz.”

„Mikor majd túl sok leszel, megint repülsz, és ezt játszhatod, amíg megvénülsz.”

 „Folyton ugatsz, de mindig bennmaradsz a kerítés mögött!”

De még nincs vége:

„Szüleim kutyázod, engem meg degradálsz…Nézz má’ tükörbe Símicskacsicskagyász!”

Majd érkezik a megnyugtató zárás:

„Ne fossá' Töki, én nem haragszom, mert a Buddha a legjobb barátom”.

Dopeman videóját itt nézheti/hallgathatja meg:

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ghorvat37
2024. február 28. 20:53
Köpönyegforgató egy csicska vagy! Te nem a nemzeti oldalhoz tartozol csak az erősebbnek vélt oldalra állsz az előnyökért! Tudod hogy mi a neve annak aki tegnap a libsiknek teszi szét a lábát, ma meg a nemzeti oldalnak? Elárulom: ócska kurva!
dryanwolf
2024. február 27. 22:43
Folyton ugatsz... "Bazmeg az Orbánt, Bazmeg a kormányt" (Nézz má’ tükörbe - "koszos")
Conduct
2024. február 27. 17:55
Hàààt Pityesz,alulról középszar vagy.Hamvas Bélától pedig kérj elnézést!Márhogy te meg ő egy napon említve?Már elnézést kérek!
Grogu
2024. február 27. 15:38
2016-ban Orbán Viktor miniszterelnök előterjesztésére kapott állami kitüntetést Vásárhelyi János, a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon és Általános Iskola igazgatója, akit később pedofil bűncselekményért ítéltek el. 2016. augusztus 22-én jelent meg a Magyar Közlönyben az a köztársasági elnöki határozat, ami az augusztus 20. alkalmából kitüntetett személyeket sorolta föl. A 33. oldalon ott szerepel Vásárhelyi János neve is, aki az indoklás szerint „a hátrányos helyzetű gyermekek nevelése és önálló életre való felkészítése iránti példaadó elhivatottsággal végzett munkája elismeréseként” kapta meg a Magyar Bronz Érdemkereszt polgári tagozatát. A kitüntetést Áder János akkori köztársasági elnök adományozta Orbán Viktor előterjesztésére. Szó sincs arról, hogy Orbán ne tudta volna, hogy kit tüntet ki, hiszen 2016. augusztus 20-án adták át ezt a kitüntetést, 5 évvel azután, hogy az igazgatóról kiderült, hogy pedofil Na most aztán megnézheti magát a pedofilbaloldal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!