Csintalan Orbán politikájáról: A gyerekeim, unokáim súlyos árat fognak ezért fizetni, hacsak el nem hagyják az országot

2024. február 02. 15:39

Megint nagyot ment a baloldali megmondóember.

2024. február 02. 15:39

Ismét sajátos véleményt fogalmazott meg a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában Csintalan Sándor, aki az Ukrajna támogatásáról szóló, csütörtöki uniós megállapodást Orbán Viktor részéről „őrült nagy zakónak” minősítette.

Szerinte a magyar miniszterelnök, 

ameddig csak teheti, megteszi a lehetséges, maximális szívességeket hűbérurának, az orosz elnök Vlagyimir Putyinnak.

A baloldali megmondóember szerint azonban most egy olyan határ jött el, amikor a politikai nyomás és a szövetség ereje Orbán Viktort rákényszerítette az uniós döntés megszavazására; ugyanakkor ezt is el fogja tudni itthon adni a részletekkel nem foglalkozó közönségének.

„Ebben az a katasztrófa, hogy a szövetségeseink agyában, politikai megítélésében ez rakódik, mint a guánó.

A gyerekeim, az unokáim súlyos árat fognak ezért fizetni, hacsak el nem hagyják ezt az országot”

– fogalmazott az MSZP-be nemrég visszalépő Csintalan. A politikus azt is kijelentette: az fajta szuverenitás, „amivel Orbán Viktor kábítja ezt az országot”, az ma már egyetlen államnak sem áll a rendelkezésére. 

A teljes adást itt nézheti meg:

Nyitókép: Magyar Hang/YouTube

 

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2024. február 15. 18:16
Csintalan Sándor, úgyis mint egy sértődött fideszes politikus! Ne küld se a gyerekeidet, se az unkáidat sehova, ha jól nevelted őket, majd eldöntik mit akarnak, de te elmehetsz felőlem a fenyőbe vagy akár Marsra is, de nagyon gyorsan, ne mérgezd tovább a haze levegőt!
catalina11
2024. február 10. 18:20
Csintalan Orbán politikájáról: Az ország súlyos árat fognak fizetni, ha a gyermekeim és unokáim nem hagyják el az országot
catalina11
2024. február 09. 14:01
A gyerekeim, az unokáim súlyos árat fognak ezért fizetni, hacsak el nem hagyják ezt az országot” menjen az egész Csintalan család...
Wolfram004
2024. február 04. 00:56
"A gyerekeim, az unokáim súlyos árat fognak ezért fizetni, hacsak el nem hagyják ezt az országot" Megfordítanám a tézist: AZ ORSZÁG SÚLYOS ÁRAT FOG FIZETNI, HACSAK...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!