Büszke antifasiszta

2024. február 08. 06:06

Ilaria Salis továbbá azért is büszke antifasiszta, mert még sehol nem tart az ügye, de máris folyamatosan hazudozik.

2024. február 08. 06:06
null
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„Ilaria Salis legelsősorban azért büszke antifasiszta, mert valahol egy olasz kocsmában néhány hasonlóan nyomorult magánéletű, beteg és gyűlölködő emberrel megfogadták, hogy Magyarországra utaznak, ahol meglesnek egy-két tarsonylemezes vásárlót a boltban, aztán félig halálra rugdossák. Szerintem ez büszke antifasizmus. Tényleg. Hiszen ők ennyit tudnak, így szokták. Fontos körülmény, hogy a bátor antifasiszták soha nem vegyülnek a Lazio ultrái közé, hogy bátran és fennhangon hirdessék több ezer full jobboldalinak, hogy fasisztának lenni rossz, hanem alja munkában, sunyiban, nagyjából kilenc az egy ellenében támadnak. Újfent mondom: hiszen ők ennyit tudnak, így szokták. Ebben sincs semmi újdonság.

Ilaria Salis továbbá azért is büszke antifasiszta, mert még sehol nem tart az ügye, de máris folyamatosan hazudozik, patkányokat lát a cellájában, kora középkort fest szóvirágokkal, holott a magyar börtönviszonyokkal alapvetően semmi baj. Erről majd ő is bőséggel szerezhet személyes tapasztalatokat a következő években.

Büszke antifasiszta azért is ez a nő, mert a nemzetközi baloldal máris menteni igyekszik, kifogásolják, hogy nem fürdőmedencés szabadulószobában tölti az idejét, hanem láncon hozzák a bíróságra, ahogyan egyébként rabokat szokás kísérgetni a Neander-völgytől napjain­kig. Az olasz Vörös Segély óriási patáliát csapott, de először a saját kormányuk előtt égették le magukat, akik naná, hogy nem segítenek a büszke antifasisztának, másrészt nyilván nem akarnak válaszolni arra a nagyon is indokolt kérdésre, hogy ugyan, mi a lópikulát is követett el ez a drága, szegény kis nő, hogy tartósan lesittelhetik a magyarok?

Végezetül azért is büszke antifasiszta Ilaria Salis, mert fogalma sincs semmiről, hülye, mint a tök. Bűnbánó ábrázatát a cellában hagyja, vigyorogva érkezik a tárgyalásra, nem tudja, hogy a törvényeket be kell tartania, és hogy a bűnözőket börtönbe zárják, mert ott a helyük. Minderről fogalma sincs tehát, mert gondolkodni soha nem kell a büszke antifasisztáknak, csak rúgni, ütni, köpni – de csak akkor, ha tízszeres túlerőben lehetnek.

Kíváncsian várjuk a tárgyalást, azzal az empátiával, ahogyan a büszke antifasiszta Ságvári Endrére gondol az ember. Vagyis sehogy, érzelmek nélkül. Maradjunk annyiban, hogy a törvény őrei végezzék a munkájukat, a büszke antifasiszta pedig kapja azt, amit megérdemel. Mondjuk, Magyar György az ügyvédje, ezt azért vegyük figyelembe, szóval, öt év vagy kötél, bármi lehetséges.”

Nyitókép: TV2, Tények, képernyőmentés

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lesmiserables
2024. február 09. 12:57
Úgyis kint lesz. Ismerjük már az orbáni igazságszolgáltatás. Nagy felhajtás a médiában hogy itt van előzetesben meg minden, aztán szép csöndben majd kiengedik.... Ahogy lenni szokott.
ProletarFC
2024. február 08. 22:24 Szerkesztve
Szabadságot Ilaria Salisnak le a büdös nácitámogató horthyszoponc beteg fehérterrorista szardarabokkal! Vörös hatalmat! Az antikommunizmus a söpredék vallása /tartarossz.blog/ Még a legrosszabb kommunizmus is jobb, mint bármely kapitalizmus /Lukács György filozófus/ FORZA LIVORNO! https://azonnali.hu/cikk/20191026_amikor-egy-focicsapat-orokre-osszeno-che-guevaraval RESPEKT MONZA!
lefty67
2024. február 08. 22:10
Szemmel láthatóan megtörték a szörnyű börtönviszonyok! Minek jött ide? Otthon beszélgessen el a Lazio ultrákkal! Az Antifa terrorszervezet! Börtönbe velük!
ProletarFC
2024. február 08. 17:56
A hazudozás kormány privilégium.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!