Börtön luxuskivitelben?

2024. február 10. 06:56

Csak az igazat – liberális hiszti az olasz kommunista terrorista fogvatartási körülményei miatt.

2024. február 10. 06:56
null
Apáti Bence
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Régebben vagy a Discoveryn, vagy a Spektrumon, esetleg a National Geographicon – iszonyú régen volt, talán tizenöt évvel ezelőtt, úgyhogy szíves elnézését kérem az én drága és igen kedves olvasóimnak, amiért nem vagyok ebben a tekintetben naprakész – ment egy ismeretterjesztő sorozat a világ legveszélyesebb börtöneiről. A címe nem volt rövid, így szólt: Élet a világ legkeményebb börtöneiben.

Egy ártatlanul 12 évre lecsukott, bevándorló-háttérrel meg brit állampolgársággal rendelkező volt rab vezette, és attól volt különleges, hogy a pici, de az arcán éktelenkedő hatalmas sebhely miatt veszélyes küllemű úriember nemcsak bemutatta az adott intézményt, de egy hétre be is költözött a rabok közé.

Kamera, forgatócsoport követte mindenhova és minden mozdulatát, így aztán a varázslat némileg megtört, nyilvánvaló volt, hogy VIP-vendégként kezelik, vigyáznak rá, mint a hímes tojásra, épp ezért a kőkemény rabok soha egy ujjal sem mertek hozzáérni, az élete vagy a testi épsége egy pillanatra sem volt veszélyben.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TV2, Tények, képernyőmentés

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2024. február 11. 13:12
Kapcsolódó oldalak https://www.youtube.com/watch?v=Pw6RlqEhneI A Kormányzó már a Várban van Szemelvények a világkirály és legitim magyar király tanításaiból https://www.youtube.com/watch?v=94EwPS9EsbE LETARTÓZTATTÁK BORBÉLY JÓZSEFET! https://index.hu/belfold/2013/01/02/elvittek_az_apostoli_kiralysag_kormanyzojat/
ProletarFC
2024. február 11. 13:03
Mi a konklúzió akkor a fideszes kurva anyátokat? Az, hogy szimpla becsületsértési ügyből Borbély Józsefet (I. Atilla Nimród világkirályt) letartóztatták, elhurcolták a következő tárgyalásán kommandósokkal és előzetes letartóztatása során szándékosan egy olyan zárkába tették, ahol egy többszörös visszaeső erőszaktévő és többrendű emberöléssel meggyanúsított volt a zárkatársa. Az akció annyiból nem sikerült, hogy az emberöléssel meggyanúsított ember több emberségret mutatott Borbély úr irányába, mint maga az elmebeteg magyar állam. Megosztotta a bötönboltban vásárolt ennivlaóját, csokoládéját a magyar királlyal!
ProletarFC
2024. február 11. 12:54 Szerkesztve
LETARTÓZTATTÁK csak azért, mert ugyan megjelent Dombai úr igazságügyi elmeorvos szakértőnél időben királyi jogásza Minda jogász úr és népes királyi kíséretével, akik között Kovács Ádám a celládám rákellenes szer kifejlesztője is ott lehett, aki a hangágyút is építette neki. Népes és kiváló királyi kíséretével elhagyta az orvosszakértő rendelőjét, mivel az késett, erre azt jogászkodták ki, hogy a magyarok királya nem hajlandó együttműködni a hatóságokkal, hogyan b+ amikor a szakértő késik a királyt letartóztatják, Magyarország királyát, elmebetegek vagytok? DE MIVEL az elmeorvos szakértő nem jelent meg időben, így I. Nimród Attila Bátor világkirály, apostoli király és vezérlő főfejedelem és világkirály 5 percet adott a hitvány alattvaló orvosszakértő jobbágynak, hogy színe előtt megjelenjen! De Domba úr elmeorvos szakértő nem 5 percet késett, hanem tizetr, a bíróságnak figylembe kellett volna venni, hogy egy király elfoglalt ember, nem ér rá 10 percénél várni holmi hitvány alattvalóra
ProletarFC
2024. február 11. 12:52
Ez is egy olyan durva túlkapás, amit Strasbourgnak és Brüsszelnek, valamint minden jogvédőnek vizsgálnia kellene, de Hellsinki Bizottságot csak az érdekli, ha valami rasszista őr-fogvartott reláció bizonyítható, az hogy öt koma terroizál egy komát a börtönben, akár vizsgálati fogságban azt leszarják! dr Dombai úr is benne volt ezekben a túlkapásokban nyakig, a fosban amikor is Magyarország legitim királyát, I. Atilla Nimród Bátor urat (aki civilben Borbély József asztalos) apostoli vezérlőfejedelmünket és világkirályt (lásd India csakravartin = a Mahábhárata mitoszában e titulust amit Borbély úr csak a Dharma (igazság dia) Judhisthira és Prijadarszi" Asóka indiai bölcs király viselt virágzó toleráns nagybirodalma idején ti műveletlen parasztok! LETARTÓZTATTÁK azért mert ugyan emgjelent az igazságügyi elmeorvos szakértőnél Minda jogász úr és népes királyi kíséretével, akik között KOvács Ádám a celládám rákellenes szer kifejlesztője is ott lehett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!