Beleszaladtak Gyurcsány emberei Pataky Attila jobbegyenesébe

2024. február 02. 19:09

Rá kellett számolni a balosokra.

2024. február 02. 19:09
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Az Edda frontembere az együttes 50. születésnapja apropóján adott interjút a Magyar Nemzetnek, ahol nagyon sok minden szóba kerül. A zene, a közelgő koncertjük és természetesen a politika is terítéken volt a beszélgetésben. Pataky Attila, mint mindig, most is kendőzetlenül, őszintén beszélt az érzéseiről és a politikai nézeteiről.

»Büszke vagyok arra, hogy itthon olyan politikusaink vannak, akik képviselik a békét, a józanságot. Akik nyugalmat, emberséges, élhető nemzetet akarnak építeni. Amíg ez a cél, addig én mindig ott leszek a harcosok első sorában. […] Nekünk, magyaroknak a legfontosabb feladatunk, hogy a Kárpát-medencébe elhozzuk a szeretetet és a szabadságot. Én ezt teszem a magam módján a dalaimmal, az Eddával immáron ötven éve.«

A Gyurcsány-blog tagjaira úgy tűnik, rá kellett számolni Pataky kemény jobbegyenese után, mert azonnal gonoszul gúnyolódni kezdtek és Fidesz-celebnek nevezték a népszerű rockert. De ehhez és ehhez hasonló gyűlölködéshez már hozzászokhattak azok a művészek, közéleti szereplők, akik a kormány munkáját pozitívan értékelik.”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nnjohn
2024. február 05. 08:33
És ez a baloldaldal nevezi magat TOLERÁNSNAK, ELFOGADÓNAK, a szabad véleménynyilvánitás bajnokának. Ezekből egyik se !!!!!!!! A leggyűlöletkeltőbb, rassszista, intoleráns, totalitarista aljadék bagázs !!!!
Fed74
2024. február 04. 10:45
O.Viktor: el a kezekkel a Gyermekeinktől!!!! Mi megvédjük a Gyermekeinket!!!!! Ezzel szemben, N. Katyi a fidesz aláírógépe , szerintünk a pufi Rambó parancsára, kegyelmet ad egy erdélyi retkes pedofil Román kutyának!!! Éljen a nagy Nemzeti keresztény fidesz!!!
powerage
2024. február 04. 09:55
"Beleszaladtak Gyurcsány emberei Pataky Attila jobbegyenesébe Rá kellett számolni a balosokra." Ezt más szavakkal úgy is meg lehet fogalmazni, hogy Pataky Attila interjút adott valahol és ezzel egy időben Csépányi Balázs megint ráivott a Liticarbra és mire észrevette magát, már meg is volt a cikk.
piszokalfréd
2024. február 04. 08:16
De hol van itt a jobbegyenes??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!