Az aberrációk ellen tüntetők valójában egyetértenek a kormánnyal

2024. február 19. 17:18

Az influenszerek egy része voltaképpen saját maga ellen tüntetett.

2024. február 19. 17:18
_CZ_0912 copy
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
vasarnap.hu

„Végig nézve a szónokokon, nehéz szabadulni attól a gondolattól, hogy az influenszerek egy része voltaképpen saját maga ellen tüntetett, amikor az aberrációk visszaszorításának igényével csődítette össze híveit. Persze a baloldal igénye nem a valóban a gyermekekre veszélyt jelentő »felvilágosítók«, abúzálók visszaszorítása, hanem egy szimpla kormánygyalázás.

A genderpárti ellenzék most rájátszik arra, hogy a magyar társadalomnak fontos a gyerek és utálja az aberráltakat. Úgy tesznek, mintha ők védenék a kormánytól és ezektől a fura teremtményektől a gyerekeket, miközben ők maguk terjesztik YouTube csatornáikon a mételyt. Saját bűneiket és defektusaikat kivetítik a kormányra, majd megvédik saját maguktól a velük együtt tüntetőket. A pedofil homoszexuálisok elleni felháborodott performanszon két nyíltan homoszexuális (Gulyás Márton, VV Zsolti) vitte a szót. Ki érti ezt?

Nehogy már mi keveredjünk abba a szerepbe, hogy védjük a pedofíliát, miközben a minden szexuális aberrációnak teret nyitók hirtelen a gyerekek védelmezői lettek. Elvették tőlünk a bibliai szivárványt mint csodálatos szimbólumot, most egyszeriben ők lesznek, akik megvédik a hagyományos értékeket a gonosz konzervatívoktól?”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Fotó: Kurucz Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
irmag2
2024. február 21. 09:55
Azért, mert egy csapat betanítottan csak varjúhangon károg, a madarak csapatába még a pacsirta, a cinke, a stiglic, sőt többek között még a szürke verebek is beletartoznak. Jó, hogy nem festitek zöldre az egész csapatot, az egységesítésetek jegyében.
Marslakii
2024. február 20. 13:20
Nézzük csak újra, mit is csináltak a haladár influenszerek tavaly: https://www.youtube.com/watch?v=L8bleSIX3rQ&list=PLffWC63njnHxIiC1J0MshJgy9Pg_J48Qn&index=46 A gyermekvédelmi népszavazás előtti propagandájukra is emlékezzünk; hogyan tépték el az íveket, hogy ne legyen törvényes a szavazás.
2024. február 20. 09:32 Szerkesztve
A gyermekvédelmi törvényt ellenző politikusok is ott tüntettek.
backdrive
2024. február 20. 06:44
"A pedofil homoszexuálisok elleni felháborodott performanszon" - nem a pedofil homoszekszuálisok ellen volt a performansz, hanem a gyermekbántalmazás ellen. Ami egy nagyobb halmaz..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!