Antifasiszta tiltakozók jelentek meg a velencei magyar főkonzulátus épületében

2024. február 09. 18:37

Az aktivisták azt követelték, hogy engedjék szabadon Ilaria Salist.

2024. február 09. 18:37

„Szabadságot Ilaria Salisnak!” feliratú transzparenssel felszerelkezve demonstrált egy 30 fős aktivistacsoport péntek délelőtt az olaszországi Velencében lévő magyar tiszteletbeli főkonzulátusnál – írja az ANSA.

Azért vagyunk itt, hogy a szabadságát követeljük.

Ez a per egy bohózat, amely csak az antifasizmust akarja büntetni egy olyan államban, ahol a migránsellenes határőrőröket nemcsak eltűrik, hanem támogatják is. Ez egy antidemokratikus politika” – közölték a tüntetők.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: TV2, képernyőmentés

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. február 26. 12:07
Ha azok a tüncikélők, hagyják magukat megveretni, könnygázzal lefújni ugyan úgy ahogy ez az internáci szuka megverte az ártatlan járókelőket, akkor engedjük el! Persze előtte őt is agyba főbe verni, a szemet szemért, fogat fogért elv alapján, hogy érezze a törődést!
Burdisgarage
2024. február 14. 15:15
Lelőtték a fenyegetőket?
Ma is bukik a Zorbán...
2024. február 13. 09:50
Nem létezik olyan, hogy "antifaszista", mivel olyan sem létezik, hogy faszista. Tehát ilyen "tiltakozók" sem létezhetnek. Ami nincs, az ellen csak a bolsevista gazemberek tudnak tiltakozni. Ezek tagadják, hogy a víz vizes, állítják, hogy a Nap nyugaton kél, hogy a Föld lapos, hogy a férfiak szülnek, stb...
ProletarFC
2024. február 11. 16:43 Szerkesztve
A Lehel úti bankrobbantás óta nem volt még pozitiv hír a sajtóban és eltelt lassan 10 év? Hát hol az ellenállás? Szkíta nyugdíjasokat tartoztat le az államhatalom ? Én olyan híreket szeretnék olvasni pl. hogy Mára virradóra fegyveres antifasiszta csoportok váratlanul elfoglalták a Gyorcskocsi utcai BV rendőrségi és börtön épületét és kiszabadították Ilaria Salist valamint szélnekeresztették az összes fogvatartottat - ilyen hírek kellenek az én komfortérzetemhez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!