Aki a jövőre gondol, fenntartja a kapcsolatokat Moszkvával, mind a gazdaságit, mind a politikait

2024. február 16. 14:27

De az orosz rendszerről mindent elmond, ahogy Navalnijjal bántak.

2024. február 16. 14:27
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Meghalt Navalnij. Bátor ember volt, az biztos, és egy alternatív univerzumban valószínűleg jobb irányba vitte volna Oroszországot, mint amerre most megy. Nem látom a választások előtt mi lehetett ebben Putyin érdeke – mert csak felkorbácsolja az indulatokat Navalnij halála. Igen, még az is lehet, hogy »természetes« úton halt meg,  persze akit korábban megmérgeznek, a sarkkör mellett tartanak egy börtönben ki tudja milyen körülmények között, nem igazán halhat természetes halált. 
Az orosz vezetésnek lehet sok mindenben igaza, hogyan jutott idáig a nyugattal való kapcsolat, magam is beszéltem erről többször. Az sem kérdés, hogy az orosz energiahordozókról nem lehet globálisan leválni – még évtizedekig, és az sem, hogy a magyar leválásba belerokkanna az ország. 

Ráadásul az sem kérdés, hogy Oroszország itt lesz Európában 10-20-30 év múlva is – Amerika meg nem biztos.  Azaz aki a jövőre gondol, fenntartja a kapcsolatokat Moszkvával, mind a gazdaságit, mind a politikait. De az orosz rendszerről mindent elmond, ahogy Navalnijjal bántak. Magam részéről RIP és tisztelet, Alekszej Navalnij.”

Fotó: MTI/EPA/Jevgenyij Feldman

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oliver89
2024. február 17. 09:56
az idozites mindenesetre erdekes, Tucker interju utan ugy tunt a mainstream/CIA bukja a narrativajat (masik fel demonizalasa), de ezzel az esettel minden visszaall a helyere. lehet "veletlen" - megeshet- de az idozites tokeletes.
kuzmics
2024. február 17. 07:58
De az amerikai rendszerről mindent elmond, ahogy Epstein -nel bántak.
backsplash
2024. február 17. 03:00
Itt van ez a Demkó is. Fogalma nincs, mi történt az ügynökkel, de állításokat fogalmaz meg. Putyinnak kurvára nem volt érdeke, hogy mártír legyen ebből a CIA alkalmazottból. Én inkább a munkaadóit sejtem a dolog mögött.
pandalala
2024. február 17. 00:12
:-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!