„Ahol nincs járda életem, ott minden a gyalogosé!” – szürreális jelenet zajlott le az éjszakai úton (VIDEÓ)

2024. február 06. 06:05

Segíteni akart a sofőr az éjszakai úttesten gyalogló idős nőnek, kioktatás lett a vége.

2024. február 06. 06:05
null

A BpiAutósok közösségi oldal megdöbbentő videót tett közzé, amelyben az látható, hogy egy idős nő kivilágítatlanul sétál éjszaka, az elhaladó autók között. A felvételt készítő férfi udvariasan megszólította a nőt, és megkérte, hogy menjen le az útról. A tanács viszont nem olyan fogadtatásra talált, mint amilyenre a férfi számított.

„Csókolom, tessék lemenni az útról” – mondta a sofőr, amire a következő választ kapta az idős nőtől:

Ahol nincs járda életem, ott minden a gyalogosé!

Ezt követően a férfi még tett egy próbát, és felhívta az idős nő figyelmét arra, hogy nincs kivilágítva, így el fogják őt ütni, amire a nő magabiztosan azt felelte, hogy 

piros kabátban vagyok és a záróvonalat te nem lépheted át!

***

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hesperia
2024. március 01. 17:33 Szerkesztve
Na, akkor mondom, hogy mit gondolok: annak a hülye tahónak, aki ezt a "kioktatást" kapta és még le is videózta, legkésőbb akkor és ott észbe kellett volna kapnia, hogy fordítva ül a lovon. Gondolom, a néni nem jókedvében "sétált" "kivilágítatlanul" (???) egy autóúton, hanem azért, mert szegény valamilyen okból kénytelen volt ott vergődni gyalog a cekkerével. Ilyenkor baszogatás helyett mondjuk meg lehet kérdezni tőle, hogy "elvihetem a hölgyet valameddig?"... mondjuk a következő buszmegállóig, vagy valami. Ha már annyira zavarja a derék sofőrt az életveszély.
orokkuruc-2
2024. február 07. 07:45
Igen, és élettapasztalataim szerint az lesz a harci néne története, hogy egy kamionos későn veszi észre, elcsavarja a kormányt és egy szemben jövő, szabályosan közlekedő fiatal család fog rámenni a kikerülésre. (ne így legyen!)
GrumpyGerald
2024. február 06. 19:11 Szerkesztve
Az út szélén kell menni, nem a közepén, talán kivilágítás is kell (ebben most nem vok 100%), de az tuti, hogy agyhalál arról pofázni, hogy valaki nem lépheti át a záróvonalat :DDD Vagy talán másik járnűnek képzeli magát a néni, s így tán előzésnek minősül, ha egy autó kikerüli? :DDD De, mégha egy emígyen közlekedő gyalogosnak minden kereke ki is lenne, akkor meg szemben közlekedőnek minősülne, szóval ezt a záróvonalas agyfaszt nem lehet védeni. :S
Reszelő Aladár
2024. február 06. 14:04
Ezt majd tessék a következő kamionnak is elmondani. Amúgy tetszik tudni mekkora kár okoz egy kamionban egy elütött özvegyasszony piros kabában? Semekkorát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!