A Wizz Air vezére szerint lehet, hogy kábítószer hatása alatt nyilatkozott a Ryanair vezérigazgatója

2024. február 28. 18:20

Michael O’Leary korábban kijelentette, hogy a WizzAirnek esélye sincs versenyre kelni a Ryanair magyar piacon is vezető pozíciójával.

2024. február 28. 18:20
null

A Mandiner is beszámolt arról néhány hete, hogy a Ryanair vezérigazgatója Budapesten tett bejelentése után odaszúrt a Wizz Airnek, amikor úgy fogalmazott, a légitársaságnak esélye sincs versenyre kelni a Ryanair magyar piacon is vezető pozíciójával.

„Nem tudom, Michael O’Leary lehet, hogy valamilyen kábítószer hatása alatt nyilatkozta ezt. Engem még úgy tanítottak matematikából, hogy a 38 százalékos piaci részesedés nagyobb, mint a 26, de lehet, hogy én jártam rossz órákra” 

– reagált Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója a konkurens vállalat vezetőjének csipkelődésére szerdán egy sajtótájékoztatón a 24.hu értesülései szerint. Váradi közölte, ők Magyarország vezető légitársasága, ők Magyarország nemzeti légitársasága de jure és de facto is.

A Wizz Air vezére továbbá kifejtette: 

„Mi, azt gondolom, hogy versenyzünk, itt vagyunk, azt tesszük, amit a haza megkíván tőlünk. Most olimpia van, támogatjuk az olimpiát, foci-Eb van, támogatjuk a foci-Eb-t. A Covidnál azt támogattuk, ami akkor volt szükséges az ország számára. És egyébként messze mi vagyunk a legnagyobb légitársaság Magyarországon a legszélesebb útvonalhálózattal, a legtöbb székkapacitással, és 50 százalékkal nagyobbak vagyunk, mint a második légitársaság. Nekem a matek így áll össze.”

Nyitókép: Mónus Márton

 

Mandiner éves előfizetés féléves áron!

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-74
2024. április 19. 21:18
🍓 ️ F­o­­­r­r­­­ó­­­ l­á­­­n­­­yok sz­ex­­et ak­­­ar­­n­­­ak, ba­sz­­­d m­­eg ők­et 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Beszélgető
2024. február 29. 05:04
A rájeneres csóka nem kábítószer hatására nyilatkozott! Pont ellenkezőleg, az elvonási tünetek hatása alatt volt!!
konfitaltkacsa
2024. február 28. 20:42
Senkit nem akarok megsérteni, de szerintem vállalhatatlanul szar mind a kettő. Kiszámíthatatlan, megbízhatatlan, stb., you name it. Megvan az a 2 társaság, amivel fontos ügyben megbízhatóan el lehet utazni Európában és az USA felé. Ázsia felé pedig kb. 5.
billysparks
2024. február 28. 18:37
A Wizz air vezére, ha már visszamondták a repjegyünket és a felajánlott új időpontot is lemondta( !!!), legalább utalja vissza a pénzünket!!!!! És ne azt írják e-mailban ( amire válaszolni nem lehet) , hogy utazzunk máshova.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!