A tanácsadói testületből most kilépek

2024. február 08. 22:55

Őszintén hittem benne, hogy hosszú távon érhetünk el pozitív változásokat.

2024. február 08. 22:55
NOV¡K Katalin
Lackfi János
Lackfi János
Facebook

„Nem akartam a témához hozzászólni, a drámai távozásokat nem kedvelem. Viszont a gyűlöletvihart sem szeretném tovább állni egy olyan fájdalmas és viszolyogtató ügyben, melyhez hangsúlyozottan semmi közöm.

Novák Katalin felkért tanácsadói testületének tagjaiként semmiféle anyagi juttatásban nem részesültünk. Sosem tárgyaltunk napi politikai eseményeket.

Ki-ki építő, távlati javaslatokat hozott arra a szakmai területre vonatkozóan, amelynek értője. Ráadásul a tavalyi évben jöttünk össze utoljára.

Borzalmas minden pedofilbotrány, és a kegyelemügy kapcsán nagyon vártam volna bármiféle magyarázatot. A közfelháborodás teljesen érthető, az viszont aljas dolog, ahogy sokan ennek révén próbálnak kattintásszámot elérni, politikai tőkét kovácsolni, vagy csak jó troll módjára másoknak beszólogatni, saját fensőbbrendűségüket bebizonyítani.

A tanácsadói testületből most kilépek, bár őszintén hittem benne, hogy hosszú távon érhetünk el pozitív változásokat.”

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2024. február 13. 12:21
DIKTATÚRA!!!444!!!
zsolti123
2024. február 11. 02:12
Rendkívüli: megszólalt a kegyelmet kapott Kónya Endre és részletesen elmondta, mi történt – fordulat jöhet a botrányban https://szegedma.hu/hirzona/2024/02/megszolalt-konya-endre-akit-kegyelemben-reszesitett-novak-katalin Égbekiáltó hamis információk !!! EL KELL OLVASNI KÓNYA ENDRE TÖRTÉNETÉT!
catalina11
2024. február 10. 18:26
Érdemes elolvasni! https://szegedma.hu/hirzona/2024/02/megszolalt-konya-endre-akit-kegyelemben-reszesitett-novak-katalin
catalina11
2024. február 10. 15:37
Menhetten Novák ezek után adott az eltussolónak kegyelmet, pedig tudnia kellett az előzményekről, ami egyszerűen elképesztő.." Nem Menhetten, nem kellett tudnia. Végig tagadta, és nem bizonyosodott be a per során, hogy tudott arról, hogy az igazgató pedofil. Talán nem mondta meg neki. Amúgy meg felettébb furcsa ez a "tudnia kellett" azok részéről akik "nem tudnak" Karácsony adománydobozkáiról, a mikroadományokról, a Transparencys Víg familia ügyeiről, a Lánchíd milliárdjairól... Arról nem is szólva, hogy hogy ünnepelték a libernyákok azt zsidó Cohn Benditet aki óvodásokkal simogattatta a farkát..ja és közben a balosok vezérszónoka volt az EP-ben Maga sem tud ezekről Menhetten elvtárs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!