A baloldallal az a fő probléma, hogy állandóan külföldi intervencióban reménykednek

2024. február 26. 18:51

Számukra a magyar érdek nem létezik. Sem régen, sem ma.

2024. február 26. 18:51
null
Szentesi Zöldi László
Szentesi Zöldi László
Facebook

„A baloldallal az a fő probléma, hogy állandóan külföldi intervencióban reménykednek. 
A századfordulón szabadkőműves klubokban szövögették terveiket, és nemzetközi hálózatot hoztak létre a nemzet ellen. 
1919-ben Lenint várták, hogy szétverje az »úri Magyarországot«.  1944-ben forrón remélték, hogy a Vörös Hadsereg végre átlépi a magyar határt, majd nekik adja a hatalmat.  Ugyanezt eljátszották 1956-ban is.  A rendszerváltozáskor lelkesen kiárusították az ország vagyonát minden nyugat-európainak, aki éppen erre járt és olcsó bevásárlást tervezett.  

Pár éve azt sírták, hogy Merkel majd segít, aztán persze, nem segített. Most pedig – mint látom – az amerikaiaktól, konkrétabban a panoptikum sztárjától, Joe Iljics Bidentől remélik, hogy majd alájuk nyúl ügyesen.  Számukra a magyar érdek nem létezik. Sem régen, sem ma.  Éppen ezért nem beszélgetni kell velük, hanem minden választáson visszabombázni őket egyharmadra, hogy szorgalmasan szövögethessék tovább intervenciós álmaikat – semmiért egészen, ahogyan a költő mondta.”

Nyitókép: Szentesi Zöldi László Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EJP1
2024. február 29. 09:11
Tömör, velős írás. Ez a lényeg. Viszont kommunistábol egy is sok!
szarvas-2
2024. február 29. 06:44
Kb ez a helyzet sokunk szerint-a történelmi tapasztalat alapján is-és az ösztönök alapján is. (Kutyábol nem lesz szalonna-a "mózeshitűek" dominálta "ellenzékből sem.)
savrena
2024. február 27. 10:09
"minden választáson visszabombázni őket egyharmadra" Nem jó. Ennek a bandának ideje van, és időről-időre hatalomra is kerül: 1919, 1956, 1994-98, 2002-2010. Amig ők ott vannak, addig nincs esély egy normális, patrióta ellenzék megjelenésére. Tessék megnézni Romániát,, Szerbiát, Horvátországot, Csehországot, etc: ellenzék-kormány között van egy nemzeti minimum. Nekünk ilyen ellenzék nem jutott. Hát csináljunk egyet magunknak.
Claudius1
2024. február 27. 09:33
Ilyen eseményen a miniszterelnököt nem hallotta konkrét üzletről beszélni, ő inkább az ország általános állapotáról tett kijelentéseket. „Emlékszem, hogy amikor az EU-s pénzek nagyon meleg pitének tűntek, hogy jönnek vagy sem, akkor viccesen megjegyezte, hogy ha ő lenne Brüsszel, biztos, hogy egy fillért sem adna, kérdés, hogy ők lesznek-e ehhez elég bátrak.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!