Végül nem Magyarországot, hanem a Politicót érte támadás

2024. január 30. 11:21

„Kedves Politico, ez az első jele az ellenünk irányuló totális támadásnak?” – tette fel a költői kérdést Kovács Zoltán.

2024. január 30. 11:21

A magyar kormányt rendszeresen támadó Politico kedden teljesen elérhetetlenné vált.

 

Kovács Zoltán megragadta az alkalmat, és azonnal reagált a hírre. „Kedves Politico, ez az első jele az ellenünk irányuló totális támadásnak?” – tette fel a költői kérdést.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Politico

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jacques Foche
2024. január 30. 20:09
Demokrácia határok nélkül. A Politico-olvasás emberi jog.
csapláros
2024. január 30. 17:07 Szerkesztve
kunfia1csapláros 2024. január 30. 14:07 • Szerkesztve ..."Te idióta, az olasz kormány sem lenne éppen egyenlő Olaszországgal, de, ha szerintetek a vén korrupt Orbán, Magyarország, annyira a Politiko, (ami egy intézmény) Olaszország."... Tombolj csak húgyagyú, féreg seggfej. A digók, a Vezúv és a Stromboli már nem is Olaszország??? A Politico szemmel láthatóan VASTAGON BESZART a magyaroktól. Valszeg a komment szekcióban, vagy máshol kapta meg a beosztását Mi LEBONTOTTUK, a Politico meg FELHÚZTA A VASFÜGGÖNYT!!! Rákosi és Kádár a szabad Európát és az Amerika Hangját zavarta, és tette hallgathatatlanná, a Politico Cenz Ura meg a MAGYAR SZABADSÁG és FÜGGETLENSÉG HANGJÁT... Ezzel a kirekesztéssel a Politiko TEHETETLENSÉGÉBEN beállt az egymás lőcsét polírozó ONANIZÁLÓK KLUBJÁBA...Hátha ettől nő a vészesen csökkenő olvasói létszám, meg a kattintások...🤣🤣🤣🤣🤣
2024. január 30. 15:58 Szerkesztve
Azt mondják a politico tiltotta le a hazánk hozzáférését. Hát ez bizony a szólásszabadság brüsszeli módja. Egyébként jó ötlet, k7váncsi lennék a képükre amikor a 444, telex, stb médiafosok se lennének elérhetők magyar ip címről.... Már látom előre, hogy Orbán egyik sajtótájékoztatóján a politicos újságírónak finoman beszól, hogy kérdezzen nyugodtan, de választ csak azok kapnak akik elérhetőek Magyarországról.
elbogumilo
2024. január 30. 15:40
Öncenzúra. Jaj, de kár! Cserben hagyták a magyar elvbarátaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!