„Ti az őszinte nemzeti újjászületést csak kihasználtátok!” – folytatódik az üzengetés Toroczkai és Bayer Zsolt között (VIDEÓ)

2024. január 16. 18:48

„Kedves, Bayer Zsolt! Te nagyon gyorsan felejtesz!” – reagált a Mi Hazánk vezetője a publicista kijelentéseire.

2024. január 16. 18:48

Mint ismert, Bayer Zsolt a Hír TV Bayer show című műsorában szúrt oda Toroczkai Lászlónak, a Mi Hazánk elnökének, miután a politikus a Tiktok-csatornáján közzétett videójában arról beszélt, hogy indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában. „Itt a Fidesz titkait leleplező sorozatunk újabb része: Indiai vendégmunkások laknak a közpénzből megvásárolt Nagy-Magyarország Parkban, magyarok helyett!”  – jelentette ki Toroczkai.

Erre a show házigazdája ismertette, hogy kuratóriumi tagként ő személyesen nem tudott az indiai munkásokról. Bayer Zsolt kiemelte, hogy a Nagy-Magyarország Park szállásait bárki kibérelheti,

jelenleg egy multicég bérelte ki, aki a munkásainak nyújt itt szállást.

Bayer a műsorban arra is rámutatott, hogy szerinte Toroczkai László még életében nem hozott létre semmit. A showman azt is megjegyezte, hogy

egy valami fűződik a nevéhez, mégpedig a tévészékház 2006-os ostroma, „amivel csak ártani tudott”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Kedves, Bayer Zsolt! Te nagyon gyorsan felejtesz!”

Az adok-kapok azonban, úgy tűnik, ezzel még nem ért véget. Toroczkai újabb Tiktok-videóban reagált az elhangzottakra.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke szerint érthető is, hogy Bayer Zsolt „durván, személyeskedve támadta meg őt”, annak fényében, hogy ő volt az, aki leleplezte, hogy a közpénzből vett Nagy-Magyarország Parkban indiai vendégmunkások laknak.

A politikus a videóban azt is elmondta, hogy Bayer Zsolt nem sorolta fel a bangladesieket, pakisztániakat, afrikaiakat, majd arra is kitért, hogy véleménye szerint „a kormány által bejelentett jogszabályi korlátozás könnyen kijátszható”.

Továbbá azt is problémásnak találja, hogy

 a multik nagy része nem magyar munkaerőt alkalmaz,

 hanem az olcsó, külföldről behozott vendégmunkásokat foglalkoztatja. Ennek szerinte az lesz az eredménye, hogy lenyomják a béreket, így még több magyar fogja elhagyni az országot – jegyezte meg a pártelnök.

Végül az álatala személyeskedésnek tartott kijelentésekre is kitért. Mint fogalmazott: „Kedves Bayer Zsolt, nagyon gyorsan felejtesz. 2001 és 2006 között ugyanis te is, Bencsik András is, sőt még Szijjártó Péter is meglátogattátok az általam megálmodott és vezetett mozgalom által szervezett, sok ezer embert vonzó Magyar Sziget fesztivált, amely mozgatója lett a nemzeti újjászületésnek. 

De ti ezt az őszinte nemzeti újjászületést csak kihasználtátok”

– hangzott el a válaszvideóban.

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2024. január 17. 11:43
Toroczkai pont azt csinálja, mint Hadházy, szimatolgat a kormányoldal ellen aztán azt hajtogatja Dórával együtt, hogy egyedül a mihazánk a frankó magyar párt-nyilván a szavazatszerzés reményében. Megoldást hazánk problémáival szemben nem tud vagy nem is akar javasolni. Ha a pártja kap elég szavazatot, akkor EU parlamenti képviselőnek választatja magát és kint ugyanúgy szidja majd a kormányt és együtt szavaz a liberálisokkal.
Phm045
2024. január 17. 10:07
Toroczkai................. Lapozzunk............
bolgar-tehen
2024. január 17. 09:47
Népszabadság, 168 óra, Magyar Nemzet, Bayer oda megy, ahol jól fizetnek! Most megtalálta a számítását, mert tömik pénzzel a kiscsaládot, de mivel sokat iszik, néha alpári módon is beszél hülyeségeket. Egyébként melyik felmenőjétől olyan nagy az orra? Az erdélyitől biztosan nem.
MaBaker
2024. január 17. 09:16
A következő az lesz, hogy Bayer elkezdi helyeselni, hogy 2006-ban szemeket lövettek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!