Sötét idők

2024. január 12. 21:28

Amikor Rogán Antal leteszi a lantot, a Mi Hazánk emeli fel.

2024. január 12. 21:28
DÚRÓ Dóra; NOVÁK Előd; TOROCZKAI László
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„Sötét időket idéz, ahogy a Mi Hazánk elnöke, egy politikai párt első embere indiai vendégmunkásokat szállító buszt üldöz. Dehumanizál, kriminalizál és tisztességesen dolgozó, adózó emberek ellen uszít. Ez a munkamegosztás.

A vendégmunkásokra épülő új fideszes gazdasági modell zsákutca. Ezt pontosan tudjuk. De egy újabb társadalmi csoport elleni rasszista gyűlöletkeltés nem megoldás Magyarország gazdasági problémáira.

A valódi felelős a magyar állampárt, amelyik jó pénzért árusítja ki saját országa munkahelyeit és természeti kincseit. Persze könnyebb a gyenge és védtelen munkásokat támadni, mint a valódi felelősökkel szembenézni. De aki ilyet tesz, az morálisan nem sokban különbözik a gyűlöletkeltésből politikát építő Fidesztől.”

 

Nyitókép: Kelemen Zoltán Gergely

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2024. január 14. 11:02
Gondolom nem emlékszik Anna arra az időre, amikor a nagypapi még Rákosi kartárs titkárságát vezette. Mert sokan vagyunk, akik még erre is emlékeznek.
Kormánypárti2
2024. január 14. 10:47
Inkább apukáddal foglalkozz!
jostothu
2024. január 14. 10:37
Amikor apád leteszi, akkor meg te. Sötét idők.
gebsi1
2024. január 14. 08:55
Annácska te nagyon hülye kis hazudozó libsi patkány. A Mi Hazánk nem a vendégmunkások ellen szólalt és szólal meg a jövőben is, hanem pont az általatok erőltetett multikulti zsákutca és a vendégmunkásokra alapozott fideszes/ólibsi gazdasági berendezkedés ellen. Hazudozásban ma már bőven hajazol a gazdádra, Gyurcsányra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!