Rákay Philip: A Most vagy soha! negatív karaktereitől megállt a forgalom a Nemzeti Múzeumnál (videó)

2024. január 21. 17:37

„Nem felejtem el a gyanútlan járókelők rémült tekintetét! Megállt a forgalom...” – írta a producer.

2024. január 21. 17:37

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Rákay Philip megosztott egy felvételt a Most vagy soha! című film forgatásáról. A film elkészítéséhez 6000 darab jelmezt használtak a készítők.

Az alkotás monumentalitását jelzi, hogy 1,5 hektárnyi felépített díszletvárosban forgatták, sőt több esetben eredeti helyszínen.

A 100 napig tartó forgatás alatt 300 fős stáb és 100 színész, valamint 10.000 statiszta dolgozott.

Rákay Philip vasárnap arról számolt be, hogy milyen nagy hatást tettek a negatív karakterek a járókelőkre. „Emlékszem, a Nemzeti Múzeumnál forgattunk, s a rosszfiúk filmes maszkban, jelmezben flangáltak a környező utcákban.

Nem felejtem el a gyanútlan járókelők rémült tekintetét! Megállt a forgalom...”

– írta a Facebook-oldalán a producer.

A filmben olyan színészeink lesznek majd láthatóak, mint Horváth Lajos Ottó, Jászberényi Gábor, Katkó Ferenc, Csányi Dávid és Gerner Csaba.

A film előzetesét itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kobi40
2024. január 22. 05:19
Minden idők legnagyobb szereplőszámú produkciója a Várkonyi rendezte EGRI CSILLAGOK! A honvédséget vezényelték ki, s mint törökök táboroztak le és harcoltak. Nem tudom, ki az a késsel hadonászó akárki, de 1848 március 15. békés demonstráció volt. Rákay a seggrázó giccs “Szeretlek Magyarország” c. lepényevés, zsákban futás sorozatot is az USÁ-ból hozta. Telerakta a szutyok bulvár tévék leharcolt Jakupcsek Gabriellákkal. Amikor számon kérték, azzal érvelt, hogy ő az RTL-en nőtt fel.
Osztap_Bender
2024. január 22. 05:17
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>powerage<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Pontosan arról szól a történet, ahogyan írod. A "lölő félék" és a bennfentesek így növelik bankbetétjeik értékét. (lopják el nép pénzét) Persze így megy ez az eu. többi országában is, csak nem ennyire feltűnően. Ez mindenhol "elfogadott, bevett" szokás, még a fegyverek vásárlásánál is. A módszer kidolgozóit talán a kaftános elvtársak között kell keresni.
backsplash
2024. január 21. 21:21
Ilyen ostoba címet adni egy filmnek...
Tommaso
2024. január 21. 20:24
"KÉTMILLIÓ FIDESZ-szavazó gyűlt össze a 60.000-es befogadóképességű Kossuth-téren" / Rákay Phillip /
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!