Őszintén vallott betegségéről Reviczky Gábor

2024. január 23. 11:14

„Hiszem, hogy csak a test hal meg, a szellem örökké él” – mondta a színész.

2024. január 23. 11:14
null

A Mandiner decemberben beszámolt róla, hogy Reviczky Gábor, a Nemzet Művésze úgy gondolja, legyőzte rákbetegségét, viszont az orvosok szerint még nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy teljesen gyógyult lenne.

Reviczky Gábor azt is elárulta, hogy az orvosa szerint le kellene szoknia a dohányzásról, viszont nem tudja teljesen elhagyni.

„Hétéves korom óta dohányzom. Most is elszívok naponta egy-két dobozzal. A professzor azt javasolta, csökkenteni kellene az adagot, de teljesen nem hagyhatom abba a cigarettázást, mert

a szervezetem annyira hozzászokott a méreghez, hogy ha leszoknék, nagyon rövid időn belül meghalnék”

– idézte a Blikk.

Az is kiderült, hogy Reviczky Gábor először látta meg a 37 éves korában elhunyt édesanyja szellemét. A színész állítja, a felesége előtt szintén megjelent, sőt, beszélgettek is.

„Krisztina nyitott az okkultizmusra, és jó ideje már engem is érdekel ez a téma.

Hiszem, hogy csak a test hal meg, a szellem örökké él.

Most először fordult velem elő, hogy a 37 évesen elhunyt édesanyám is megjelent nálunk a nappaliban. A feleségemnek még beszélni is sikerült vele. Olyan csillagkapu volt aznap nálunk, több családtagunk leérkezett közénk. Rendkívüli dolognak tartom, hogy részese lehettem egy ilyen természetfeletti jelenségnek” – mondta a színész.

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyetete
2024. január 23. 19:21
Ajjaj…
Dictator
2024. január 23. 14:46
A "Nemzet Művésze" címmel járó, az adófizetők pénzéből finanszírozott életjáradékból veszi ez a büszke idióta a bagót. Nem lesz kár érte.
konfucius
2024. január 23. 12:40
Sajnálom, hogy öreg korára ilyen zavar van a fejében. Az erdős videóit imádtam, azt gondoltam, teljesen helyén van a fejében Isten és a vele való kapcsolat.
patópál
2024. január 23. 12:02
"a szervezetem annyira hozzászokott a méreghez, hogy ha leszoknék, nagyon rövid időn belül meghalnék" Van baj.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!