Orbán mint az Európai Tanács elnöke és Trump mint az USA elnöke – ezt jósolja november 6-ra a geopolitikai szakértő

2024. január 08. 15:41

Koskovics Zoltán kicsit sem lepődne meg azon, ha Orbán Viktor lenne az Európai Tanács elnöke.

2024. január 08. 15:41

Érdekes jövőképet vázolt fel az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője az X-oldalán.

Koskovics Zoltán egy kicsit sem lepődne meg, ha november 6-a után (november 5-e az amerikai elnökválasztás időpontja) Orbán Viktor, az akkor már megválasztott Európai Tanács elnöke kezet fogna Donald Trump amerikai elnökkel. Fontos megjegyezni, hogy amennyiben tényleg Donald Trump lesz az Egyesült Államok elnöke, a beiktatására csak 2025 januárjában fog sor kerülni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. január 09. 08:35
nzoltan-818 nagyon jól látja, hogy csak a KOMMUNISTA Kinában, és az emberjogsértésben élen álló Törökországban nem küldik ki Orbánt a büfébe, amikor fontos dolgokról tárgyalnak és döntenek a tárgyalásokon. Viszont az ország mindkét fontos szövetségesi tanácskozásáról - IGEN.
Tommaso
2024. január 09. 08:22
Orbán Viktor az Európai Tanács élén? Mintha egy ős-újpestit neveznének a Fradi élére. Ha még maradt egy csöpp esze ( ez nem valószinű:-)), akkor háritja ezt a poziciót, mert 90% os ellenszélben minden megszólalása kurdarcra van itélve. És Orbánnak nemzetközi kudarcból tavaly bőven kijutott már. De lehet, hogy neki semmi nem elég, és házhoz megy a kokiért és sallerért.
Pelso j.
2024. január 08. 21:01
Valami gond van a ner-ben, hogy már ekkora baromságokkal kell etetni az ő birkáikat?
ottoka-0
2024. január 08. 20:33
Amen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!