Nyugodjon békében Benedek Miklós!

2024. január 10. 11:32

Hiányod betölthetetlen!

2024. január 10. 11:32
Móna Márk
Móna Márk
Facebook

„Késésben voltam! Mint általában az előadások nagy része hétköznapra esik, így mindig egy rohanás mire a tévéből eltudok jutni a Szent István körútra, főleg az esti órákba. Akkor sem volt ez másképp, amikor Molnár Ferenc: Játék a kastélyban c. művét vitték színre a Vígbe! 

A késés nem volt megengedett, hiszen legendák vártak minket a teátrumban. Megérkeztem! A jegyszedőhölgy éppen csak lepittyegte a jegyem és én máris izgatottan kerestem a helyemet! A nézőtérre beérve csodás illatok elegye csapott meg: kellék gyertyák, drága parfümök és a huzattal beérkező enyhe dohány füst.

Tizenkilenc óra hét perc! A függöny felgördült és elkezdődött az előadás! Ekkor megszűnt a külvilág zaja. Lukács Sándor, Fesztbaum Béla, Csapó Attila illetve a fantasztikus és magával ragadó Benedek Miklós. Talán sosem fogom ezt az élményt elfelejteni, amit ezek az emberek adtak aznap este számomra! Természetesen az előadás végeztével a nézőtér egy emberként, állva tapsolt.

Ma elment egy, a felsoroltak közül. Az ország egyik legnagyobb művésze! A Kossuth- és Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes magyar színművész, a Nemzet Színésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja! Nyugodjon békében Benedek Miklós! Hiányod betölthetetlen!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. január 10. 12:56
Nyugodjon bekeben!
magyar demokrata
2024. január 10. 12:36
"A Kossuth- és Jászai Mari-díjas, kiváló és érdemes magyar színművész, a Nemzet Színésze, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja! Nyugodjon békében Benedek Miklós! Hiányod betölthetetlen!" És a Gálvölgyi nyilatkozik róla! Kész röhej!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!