Nigériai állampolgár és a debreceni egyetemre járt a Szent István Bazilika oltáránál meztelenkedő férfi

2024. január 25. 16:34

Nem először kísérelte meg, hogy ruházat nélkül őrjöngjön a templomban.

2024. január 25. 16:34
null

Frissítés: a Debreceni Egyetem jelezte lapunknak, hogy a fiatal férfi már nem az egyetem hallgatója, jogviszonyát tavaly nyáron a hallgató kérésére megszüntették. A cikket eszerint frissítettük.

Egy mentálisan zavartnak tűnő férfi levetkőzött a Szent István-bazilika szentélyében – rendőrök vezették el – írta meg a Mandiner még kedden. Azóta kiderült, hogy az illető debreceni egyetemista volt, nigériai állampolgár. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, egy nigériai állampolgár ellen intézkedtek, mivel a két teremőrt meglökte, majd szeméremsértő módon viselkedett. Előállították, garázdaság vétség, illetve kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Közben kiderült, a 20 éves nigériai állampolgár Debrecenben tanult, nem először kísérelte meg, hogy meztelenre vetkőzzön a templomban. 

A volt egyetemista Budapesten egy Airbnb-t vett ki. Legálisan tartózkodik Magyarországon.

A videót ide kattintva lehet megtekinteni.

Nyitókép: Képernyőkép

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyégé
2024. február 01. 18:01
Ki kell takarítani hazánkból.
Mandiner444hu
2024. január 26. 11:18
Lapos TV Felszabadítási Front katonája
csapláros
2024. január 26. 11:02
Ugandai Bubukarakter-2 2024. január 26. 00:18 ..."A mimagyarok pedig veszekedős félázsiai származékok."... Ja, ja: "echte" európai "árja" génállománnyal ugyibár... 🤣
csapláros
2024. január 26. 10:58 Szerkesztve
lájkbajnok 2024. január 25. 19:07 ..."Beérett a déli nyitás. "... Beérett a húgyagyad, fel is forrt. A magyar egyetemek már a Kádár rendszerben is és azóta is fogadnak "déli" diákokat, mert dollárban fizetik a tandíjukat, és mert a Nyugat egyetemeihez képest UGYANOLYAN vagy hasonló kiemelkedő szintű képzés mellett olcsóbbak. Tény, hogy ők azután hazatérve segíthetnek a "déli" kapcsolatok fenntartásában, bővítésében (lásd Vietnám, Uganda, Kenya, stb.).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!