Na, Pressman, erről van valami mondanivalód?

2024. január 06. 09:02

Vagy ilyenkor kussolsz?

2024. január 06. 09:02
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Na, Pressman, erről van valami mondanivalód? Vagy ilyenkor kussolsz?”

Kapcsolódó: 

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barna Zsolt
2024. január 07. 20:27 Szerkesztve
Jópofa dolog, ahogyan pl.: a baloldali-nak, internacionalistának, globál-marxistának meg szoc-proletárnak kendőzött Népszava és tsai, meg a magyarkonzervatív és zsidókeresztény pomádés kapitalista Magyar Nemzet vagy épp a Mandiner, titkos kézfogásban vívják a közös háborút. És amíg vagyon, hatalom, irányítás, vezetés, elnöklés az ő kezükbe kerül, az összmagyarság nagyobb része és társadalmunk nagy tömegei eladósodva, félrelökve, elkedvtelenedve, hazájában idegenül és védelem nélkül, szellemi és mentális értelemben összetörve és szétverve kénytelenek tűrni mostoha sorsukat és vegetálni, a mindennapi túlélés reményében. Vajon ehhez mit szól Pressman meg Bayer?
auditorium
2024. január 07. 18:17
Mr. Présman , What is allowed to Jupiter is not allowed to the bull ? That is the law society by you ?
Nehidd El
2024. január 07. 01:01
Azon a széken, ahogy ül... nem tudja összezárni a lábait.
dpisti
2024. január 06. 23:06
A valódi ügynököket (ruszkik, kínaiak) Szarbán sem üldözi, csak azokat a honfitársait (vagyis valódi magyarokat, nem a hozzá hasonló ruszkicsicska zsírkocákat), akik nem értenek egyet vele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!