Mielőtt még pulykát vágnának a következő budapesti lakógyűlésen...

2024. január 26. 11:22

A hálaadás nem ebben az országban szokás, el tetszett téveszteni a házszámot.

2024. január 26. 11:22
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Mielőtt még pulykát vágnának a következő budapesti lakógyűlésen, szeretném elmondani: a hálaadás nem ebben az országban szokás. 

El tetszett téveszteni a házszámot. 

Mondhatjuk úgy is: vissza a feladónak!”

Nyitókép: Vitézy Dávid Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. január 28. 18:39
Nekem már csak az a kérdésem, lesz-e karácsony előtt a békákánál pulykapénz? :-D
jozsi100-2
2024. január 27. 10:01
Szerintem a szóban forgó közüzemi vállalati vezető hölgy, a budapestiek szolgája, egy olyan magyarországi kísérlet résztvevője, amit már a fejlődő keleti országokban láthattunk, hogy először egy alacsonyabb szintű vezetői pozícióba ejtőernyőztetnek be egy Amerikából importált vezetőt, majd innen kezdenék el felépíteni az új struktúrát, lásd Ukrajna.
Sanyikám
2024. január 27. 07:45
Megintcsak a patásra kellett volna hallgatni. Ő ugyanis többször szóvá tette, hogy amaz ódalon az emberek " Buták". Nem olvasnak! Még kell válogatnia egy magukfajtának, hogy milyen szavakat, kifejezéseket mikor használnak mert egy figyelmetlen kiszólás karrier buktató lehet. Pld. Mikor MZP a gombakhoz hasonlította a jobbos szavazókat....
gyzoltan-2
2024. január 26. 21:54
Az imént írtam, más poszt alatt, de itt is elmegy: "Bár a lepulykázás lenne a legnagyobb gondunk, a magyarság legnagyobb gondja..! Arany Jánosnak sem kell lenni hozzá, hogy mit sem jelentsen... Sajnálatosan, vagy nagyon is helyesen, egynémelyek valóban baromfinak bizonyulva, sértve érezhetik magukat, míg mások a potenciális lehetőséget meglátva, magukat tolják az előtérbe, leakasztva az esetről, ami leakasztható... Addig is míg neki-vadulva pulykázunk, a háttérben, a félhomályban, mehet az alku erről-arról a hátunk mögött... -erre mondják pestiesen, hogy ügyes..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!