Megtalálták az aktuális lumpenprolihergelés sípját

2024. január 17. 14:16

Nos, akkor lássuk hergelés és hazudozás helyett a tényeket.

2024. január 17. 14:16
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„A Toroczkai-Gyurcsány, Mi hazánk-Dk tengely megtalálta az aktuális lumpenprolihergelés sípját – a vendégmunkások szörnyűségét, amely az ő megfogalmazásukban maga a hazaárulás. (A Mi hazánknak a haza miskakancsó, a DK-nak meg nincs is...)

Nos, akkor lássuk hergelés és hazudozás helyett a tényeket – köszönet a Mandinernek az összeállításért.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mahavira
2024. január 23. 08:51
Csak hálásak lehetünk Toroczkainak, hogy nem fél beleállni ezekbe az ügyekbe! (Lásd végrehajtó és Rogán maffia)
urban63
2024. január 23. 08:51
Fed74 meg a mi [email protected] szopja!
Fed74
2024. január 18. 16:13
Még te beszélsz a hazudozásról? Te nálad, meg a tolvaj fidesz bandádnál, hazugabb kutyák nincsenek a világon!! Putyin faszát szopó tolvaj szarházi!
Skywalker_bp
2024. január 18. 12:44
1.Harmadszor is elolvastam a címedet Zsolti. Hát igen, megmutattátok a példát, hogy miként hergeljétek a népet, most vakarhatod a fejedet. Megnéztem a Bayer Show adásodat Toroczkairól. Gyönyörű ív. Talleyrand-ként fényezed a trágyátokat, amit a Mi Hazánk rátok szór most a vendégmunkásokkal. Ide jutottál bmeg, hogy már a hangodból is eltűnt az erő. Ekkorákat már te sem tudsz hazudni ennyi ideig anélkül, hogy az ne hallatsszon a hangodon. Nincs már hová süllyedned régóta, mert azzal, hogy az 5-ös számú párttagkönyved és az ezzel járó apanázst választottad a kritikai gondolkodás helyett, rég kiiratkoztál abból a körből, ahol komolyan gondolják: az írni tudás - felelősség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!