Megint eltévesztették a németek, hogy mit kell Magyarországra küldeni

2024. január 17. 17:20

Nem biztos, hogy pont nektek, németeknek kéne feszegetnetek, hogy Magyarország kinek a pénzéből mit csinált.

2024. január 17. 17:20
Vésey Kovács László
Vésey Kovács László
Pesti Srácok

„Aztán viszont elvetik a sulykot a németek, amikor a szemtelen riporter elkezdi beleszurkálni az uniós zászlócskáját Felcsúton a földbe, a kisvasút állomásába meg a futballstadionnál lengeti, azzal a szöveggel, hogy »az EU támogatásával.«

Nem biztos, hogy pont nektek, németeknek kéne feszegetnetek, hogy Magyarország kinek a pénzéből mit csinált. Tudjátok, mikor beszélgethetünk ilyesmikről nyugodtan?

Majd ha megadtátok végre a második világháborúban elsumákolt kifizetetlen kereskedelmi adósságotokat és a megszállás címén elrabolt pénzünket – mai értéken összesen 17,75 milliárd euró tőketartozást és ennek mintegy 100 milliárd euróra rúgó késedelmi kamatait.

Innen nézve már érthetőbb, miért kérdezte izgatottan a függetlenobjektív, szakmai ZDF-es riporter noÁrtól: »Mennyi remény van arra, hogy az ország megszabaduljon ettől a kormánytól?«

Vagyis inkább ti, ugye, Fritz? Ami itthon van, az a mi dolgunk, nincs szükségünk rá, hogy a kommunizmus, a nácizmus és a világháborúk feltalálói beleokoskodjanak a fantasztikus meglátásaikkal. Ne hazudozó propagandistákat küldözgessetek, hanem a pénzünket!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. január 19. 13:40
Cseh elnöke van az Uniónak, Ursula van Deminek.
voltospultos-2
2024. január 18. 09:42
D. Cusack: Hőhullám Berlinben Végig a főszereplővel, Joy-jal azonosulunk, aki nem buta, egyszerűen „kimaradt” a nagy viharokból, ami kizárólag a szerencsének köszönhető, hogy nem Európában nőtt fel a második világháború alatt. Amikor nekünk, már egy-egy jeltől, gesztustól összeugrik a gyomrunk, ő még naív ártatlansággal örül, hogy férje családja ilyen szeretettel fordul hozzá. Aztán persze kiborul a bili. Tudja maga mibe kerül az amerikai adófizetőknek az önök önerőből megteremtett nagysága?
Pelso j.
2024. január 18. 08:20
laci, pedig az EU támogatásával készültek. Ezt senki sem tudja mellébeszélni, nemhogy te.
llnnhegyi
2024. január 18. 01:21
P S !! Miért nem a HÍR TV -ben nyomjátok ezerrel??? A Bencsikeket kivágni onnét! Károsak az MJK- ra. A Fidesz kampányára!! "Jeszi vonalat" erősítsétek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!