Megérkezett a miniszterelnök, kezdődhet a felszállás (Fotó)

2024. január 31. 17:15

Felszállás előtti képpel jelentkezett Orbán Viktor.

2024. január 31. 17:15
null

„Elindultunk Brüsszelbe. Holnap kezdődik az EU-csúcs. Megvédjük Magyarország érdekeit!” – írta hivatalos Facebook-oldalán közzétett fényképéhez a magyar miniszterelnök.

Mint ismert, február elsején az Európai Tanács csúcstalálkozóján dönt a 27 tagállam az Ukrajnának folyósítandó 50 milliárd eurós uniós pénzügyi támogatásról. Magyarország a decemberi csúcson nem szavazta meg, és most is kompromisszumos javaslattal élne, mert nem támogatja, hogy a háború továbbéltetésére az EU újabb hitelt vegyen fel.

Mutatjuk a kormányfő fentebb említett, kapcsolódó bejegyzését:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MIGUEL MEDINA / AFP

 

 

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. február 01. 05:05
Hajrá Viktor, a kommunista unió összeomlóban van, vidd be neki a kegyelemdöfést.
Namond
2024. február 01. 03:19
Orvbán, a balek hátán a nyereg?
Házam Hazája
2024. február 01. 00:23
Ha a cca. 20mrd ott is marad, az nem lesz a későbbiekben egetverő probléma. Ha viszont nem lesz következetes és egyértelmű válasz a döntésre, az már gond. Helyezzük hadtápba Toroczkait?
Conduct
2024. január 31. 23:04
Vitya,ott nem illik orrot tùrni,fingani,ellopni az ètkèszletet…Elmondtàk?Ugye nem jàratsz le minket mèg jobban…Kell a lòvè a haveroknak.A szavazòid gyermekei alig vàrják hogy a ti èrdekeltsègeitekben dolgozhassanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!