Máris elhangzott a hét legarcátlanabb mondata a Kormányinfón

2024. január 18. 13:08

Bizonyára megtudjuk, hogy az egészségügy rendbehozásának (a baloldal mellett) a betegek a legnagyobb ellenségei.

2024. január 18. 13:08
null
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Facebook

„Még ugyan van pár nap hátra, de nagy valószínűséggel máris elhangzott a hét legarcátlanabb mondata.: »Ha volt a tanárbéremelésnek komoly ellenzője, akkor ezek a baloldal mellett a pedagógus szakszervezetek voltak« – mondja rezzenéstelen arccal a Kormányinfón a kancelláriaminiszter. Aztán még egyszer, a gyengébbek (értsd: a tanárok) kedvéért: »Ha azt keresik a tanárok, kik a legnagyobb ellenségei a béremelésnek, akkor a baloldal után rögtön a pedagógus szakszervezetek következnek.« 

Már alig várom a következő Kormányinfót. 

Bizonyára megtudjuk, hogy az egészségügy rendbehozásának (a baloldal mellett) a betegek a legnagyobb ellenségei. Valamint a vásárlók a legkomolyabb ellenzői az infláció csökkentésének. Szegény kormány folyamatos ellenszélben teszi a jót.”

Fotó: Ficsor Márton

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. január 19. 15:06
Károgás a ravatalozóból. ( A reaktivált néhai úttörők kissé túlkorosak lettek. Ildikó, Kuncze Buci, Kéri Laci bá, Bokros Laja, Ágh Attila, Lengyel kinyúlt kardigán László és a többiek az aggkori demencia beszél belőlük)
FreeEurope
2024. január 19. 13:30 Szerkesztve
Gyenge kis sóhajok az MSZP irányából.
SimplyRed
2024. január 19. 11:34
2x olvastam el, hogy biztos jól értettem. Van baj a nénivel, de még is ott van az ATV-ben, szemlézi a Mandiner is. Talán el kellene engedni, ahogy a Havas-t és a Juszt -ot is. Számít bárkinek is, hogy miről mit gondolnak?
SyncBaer
2024. január 19. 10:53
Ildi néni! Nagyon komoly érvei vannak, kitesznek, vagy 20 gépelt oldalt, vagy 20 betűt ... vagy mégsem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!