Konok Péter a Meseország Mindenkié szerkesztője palesztinpárti posztja alatt antiszemitázza Izraelt

2024. január 28. 17:16

Közben Hont András már arra készül, mennyire össze fog veszni Konokkal.

2024. január 28. 17:16

Hont András egészen röviden összefoglalta, hogy mi is történt az elmúlt napokban Nagy M. Boldizsár háza táján, ugyanis a Meseország Mindenkié szerkesztőjének törölte a cikkeit az InStyle és az ÉVA magazin, a két érintett médium kiadója, a Marquard Group Hungary először még megfelelőnek nevezte, végül többszöri panasz után mégis törölte azokat a tartalmat, amelyek külső szerzőjüktől, a Meseország mindenkié című könyv szerkesztőjétől, Nagy M. Boldizsártól jelentek meg. A médiavállalat többszöri olvasói panasz után elnézést kér a kifogásolt tartalmak közzététele miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezután a Telex bocsánatot kért a zsidóellenes cikkeibe belebukott újságírótól, mivel úgy közölték a hírt, hogy Nagy M. Boldizsár zsidóellenes cikkei „uszítóak” voltak, majd olvasói panaszra törölték a bocsánatkérést, majd újfent elérhetővé tették, majd újfent törölték. (A kíváncsi olvasóinknak jelezzük, jelenleg nincs ott a bocsánatkérés, csupán ennyi áll megjegyzésként: „A cikk egy korábbi változatában Nagy cikkeit uszítóként jellemeztük. Ezt módosítottuk arra, hogy a kiadóhoz érkezett panaszok szerint volt uszító”)

Ezt is ajánljuk a témában

Node, térjünk vissza Honthoz: szerinte, ha Bayer Zsolt a negyedét írta volna annak, amit Nagy M. írt, akkor „a haladár értelmiség már az ENSZ BT összehívását követelné”, viszont maguk az írások „amúgy nem uszítók, nem tartalmaznak fölszólítást, hogy kikkel (tudjukkikkel) és mit kéne csinálni, csak az unalomig ismert módon és stílusban antiszemiták. Ahogy a közösségi médiás tevékenységéből megállapíthatóan a szerzőjük is az”.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

Az egész kérdéskört hagynám most, mert ahogy látom, hétfőn jelentősen össze fogunk veszni a Konokkal, meg addig még a Telexnek is van ideje eldönteni, hogy miként viszonyul a Meseország mindenkié c. remekmű szerkesztőjének úgynevezett cikkeihez.

Nagy M. Boldizsár Facebook-oldalát Konok Péter is megtalálta, aki Izraelt kezdte el antiszemitázni:

„véleményem szerint amúgy nemigen van durvább antiszemitizmus (és persze antihumanizmus), mint amit ma Izrael Gázában (és amúgy Izraelben) csinál”, 

Hasonló diskurzusokba elegyedett Konok a kommentelőkel is – természetesen a nem közszereplő egyének nevét kihúztuk, a követhetőség kedvéért különböző színekkel:

Hontból pedig valószínűleg a próféta szólt: „ahogy látom, hétfőn jelentősen össze fogunk veszni a Konokkal”.

Nagy M. Boldizsár érintett Facebook-posztja ide kattintva érhető el.

Nyitókép: YouTube

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2024. január 29. 15:18
Akit az is érdekel. miről van szó, annak itt a törölt írás, amit már csak az archivumból sikerül visszahozni: https://web.archive.org/web/20240111154446/https://www.evamagazin.hu/eletmod/sztarok-palesztina-izrael-hallgatas-oka A kérdés, ami sokakat foglalkoztat: miért nem mernek beszélni a sztárok Palesztináról? - Nagy M. Boldizsár írása
Phm045
2024. január 29. 15:03
Degenerált buzi....................
Uztu
2024. január 29. 14:04
Minden zsidó buzi
Syr Wullam
2024. január 29. 09:21
Ez az egész már most jobb, mint egy szar netflixes sorozat. 🥤🍿
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!