Itt a videó: így néz ki most Gyurcsányék luxuslakása

2024. január 31. 11:03

A hírek szerint költözik a Gyurcsány-család.

2024. január 31. 11:03
DOBREV Klára; VARJU László; GYURCSÁNY Ferenc

Még javában tart az építkezés annál a rózsadombi villánál, ahova a hírek szerint Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobráv Klára költözik az eddigi otthonukból, az Apró-villából. Az ingatlan egyébként jól el van rejtve a szemlélődők elől, egy külön út vezet a luxuslakáshoz. Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára korábban többször beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy értékesítik az Apró-villát, hiszen mint a DK pártelnöke mondta, csak „kóvályogtak” az óriási házban. 

Ezt is ajánljuk a témában

Mutatjuk az ingatlant:

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. január 31. 20:36
Föl, föl, ti rabjai a földnek, Föl, föl, te éhes proletár! A győzelem napjai jönnek, Rabságodnak vége már. A múltat végképp eltörölni, Rabszolga-had, indulj velünk! A Föld fog sarkából kidőlni, Semmik vagyunk, s minden leszünk! Ez a harc lesz a végső, Csak összefogni hát, És nemzetközivé lesz Holnapra a világ.
gyaloggos
2024. január 31. 18:29
kokrowatz-o! EGYETÉRTEK, HATVANPUSZTA nagyon nem hiányzott ORBÁN VIKTORNAK, és ez a NEMTETSZÉS majd később csúcsosodik ki az emberekben!
gyaloggos
2024. január 31. 18:27
Syr Wullam ! PIROS él még egyáltalán?
hivataltaszilo
2024. január 31. 16:36
Hát ez egy szar társaskaptár! Hol viszonyul ez az ezer négyzetméteres kerttel bíró villához?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!