Idősek otthonába költözik Müller Péter, az is kiderült, miért

2024. január 19. 14:46

Szívrohamot kapott a Kossuth-díjas író.

2024. január 19. 14:46

„Eljött az idő, amikor visszavonulót kell fújnom, legalábbis egy időre” – mondta a Blikk hasábjain a 87 éves Müller Péter, aki egy időre lemondta az összes tervezett előadását, a későbbiekben pedig már csak az otthonából jelentkezik majd be.

A Kossuth-díjas író több mint hatvan éve él együtt imádott feleségével, Ágnessel, akit az utóbbi időben lelkiismeretesen ápolt, ám az élet úgy hozta, hogy most neki is segítségre van szüksége. Közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint néhány hétre egy orvosi háttérrel rendelkező idősek otthonába kerül.

„Még ne temessenek, mert ha az erő el is szállt belőlem olykor, az életkedvem, az életörömöm nem múlik el. Bármennyire is sérülékenynek tűnök most, olyan embernek, aki segítségre szorul, nem tervezem a visszavonulást. De muszáj megállnom, szó szerint és átvitt értelemben is.

Kétszer is összeestem, és ez nem volt jó élmény. Éppen ezért lemondtam az összes soron következő előadásomat.

Nem szeretném, ha azt látnák, hogy íme, itt a színpadon a megöregedett Müller Péter, aki a függönybe kapaszkodik…” – mondta Müller Péter.

Müller legutóbb még Bécsben tartott előadást, de enyhe szívrohama volt, kétszer is a földre zuhant, csak segítséggel tudta befejezni a műsorát. Az egészségi állapota javulása érdekében néhány hétig Visegrádon, egy hangulatos egészségügyi intézményben regenerálódik.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza-2
2024. január 19. 20:33 Szerkesztve
Müller Péter 2022-ben a saját kerületáben nyiltan a Fideszes jelöletet támogatta.Azt mondta róla: "képes lehet arra, hogy a lényéből sugárzó békétáttadja a zuglóiaknak". MP kimondta hogy a Fidesz a békét támogatja a gyűlölettel szemben. Nem kedvencem MP, de sokat fejlődött az utóbbi 10 évben.2014-ben is nyiltan a Fideszes jelölt mellett szólalt fel. És meglepő módon a nevelt fia is sokat fejlődött az utóbbi években. 2022-ben az egyik vérbalos hetilapban korrekten nyilatkozott OV-ről, Fideszről. Nem mocskolta OV-ékat az uki háború miatt,és a bevándorásellenesség miatt sem,stb. Sosem fogok rajongani a két MP-ért, de a jelen állás szerint úgy tűnik hogy az öreg normális ember lett az utóbbi 10 évben, és úgy tűnik hogy a fia sem vérbalos már.
Krupp Skya
2024. január 19. 19:24
Péter bácsi írtam magának egy verset. Nyakában még mindig a vörös sál De lent már bepisál, meg berosál.
sinistra-4
2024. január 19. 19:12
Bemelegít a Chevra Kadisához.
adrás
2024. január 19. 17:13
Inkább az elmeosztályba kéne vinni a vén haza árulót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!