Falomlás a székelyudvarhelyi iskolában: elhunyt az intenzíven ápolt áldozat

2024. január 09. 17:10

Állapota a december 18-i szerencsétlenség óta válságos volt.

2024. január 09. 17:10
null

Elhunyt a székelyudvarhelyi Tamási Áron Gimnázium részben leomlott diákotthonának súlyos sérüléseket szenvedett, Marosvásárhelyen ápolt áldozata – közölte az Agerpres hírügynökséggel a Maros megyei klinikai sürgősségi kórház szóvivője. Mariana Negoita a román hírügynökségnek elmondta: a lány - akinek állapota a december 18-i szerencsétlenség óta válságos volt - helyi idő szerint 15.30 órakor hunyt el a kórházban. 

A marosvásárhelyi orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, hogy megmentsék”

– mondta a szóvivő. 

A lány a harmadik áldozat volt, akit kimentettek a tűzoltók a falomlás romjai közül. Eszméletlen állapotban volt, de a mentőorvosoknak sikerült újjáéleszteni, válságos állapota miatt Marosvásárhelyen ápolták.

(MTI)

Nyitókép: Romanian Emergency Inspectorate- IGSU / AFP

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. január 09. 20:48
Nyugodjon békében szegény... (Hogy lehet olyan felelőtlen egy építési vállalkozó, hogy aláásat két méter mélyre egy épület fala mellett?)
Tommaso
2024. január 09. 17:33
elhunyt az intenzíven ápolt áldozat, mert nem ápolzták elég intenzíven R.I.P.
Tehetős Totó
2024. január 09. 17:31
Ilyen esetben kegyeleti okokból nem szoktak komment, vagy lájk-lehetőséget biztosítani. Remélem törlik a hozzászólásom hatására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!