Esélye sem volt a Pest megyei kábítószer-kereskedőknek, harminc rendőr ment értük hajnalban (videó)

2024. január 25. 11:58

Két kutya is részt vett az akcióban.

2024. január 25. 11:58
null

Nagyszabású rendőri akció zajlott január 23-án Csörögön és Nagykertesen, helyi kábítószer-terjesztőkre csapott le a rendőrség. A rajtaütésben összesen 11 autóval érkező 30 rendőr, és két kutya vett részt. Amellett, hogy elfogtak négy embert, a rendőrök digitális mérleggel, delta-9-THC vegyületet tartalmazó marihuánával, N-etil-norpentedront tartalmazó, új pszichoaktív anyagnak minősülő kristállya, őrlő, füves cigaretták, mobiltelefonokkal, meg több százezer forinttal távoztak a helyszínről, amelyeket, mint bűnjelet foglaltak le.

Az őrizetbe vett Ny. Jánost kábítószer-kereskedelem bűntettével - nem tett vallomást, letartóztatását kezdeményezték. A három másik férfi szabadlábon védekezhet.

A további eljárást kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

A hajnali akcióról egy hanggal is rendelkező videót is közzétettek.

Nyitókép: képernyőmentés

 

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2024. január 26. 11:57
VÉGRE! Nemzeti tragédia, ami az iskolában nem boldogult, munkában NEM jeleskedő cigány fiatalokkal történik a telepeiken.
auditorium
2024. január 25. 17:31 Szerkesztve
Azt itteni olvasókat nem érdekli a drogozás veszélye. Nincs féltenivaló utódjuk avagy fiatal olvasók, akik füveznek és a cannabis legalizálását sürgetik. Nagyon aktiv a nemzetközi drogbanda. Európát elárasztják veszélyes káb.szerekkel Dél-Amerikából Spanyolo.n és Hollandián keresztül, Afganisztánból pedig a balkáni úton. FORRÁS: Der SPIEGEL Nr.2 (2O24. jan.5.) 33. old. Kriminialität "Harte Drogen werden nicht nur versteckt im "Darknet" és "Clearnet"-en angeboten. Onlineshops versorgen ihre Kunden auf der ganzen Welt mit Kokain und Ecstasy." Sok a TRAGIKUS haláleset pl. holland Dutch Qualitay Drugs-szal, kinaiak is gyártják... 61 országba küldenek Kokaint, Speedet, Crystal Meth, Ecstasy-t, MDMA-t, Heroint, Ketamint, és Crack ot . A postarendőrség un. POLICE POST nyomoz. A sok öngyilkosság oka ist gyakran erre vezethető vissza. Ezt nyugaton már tudják, de sajnos Mo-n is jelen van. A tettesek büntetlenül folytatják többnyire. Mo-n is egyre több az áldozat.
Tuners
2024. január 25. 15:16
Libsik! Névsorolvasás! Melyik hiányzik? (na meg kinek?!)
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. január 25. 12:45
a cigány kurvát ott hagyták ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!