Előkerült egy videó, Kunhalmi Ágnesen röhög a világháló (VIDEÓ)

2024. január 06. 08:28

A szocik társelnöke ezúttal ismét bebizonyította, hogy neki inkább a szórakoztatóiparban lenne a helye, mint a politikusi pályán.

2024. január 06. 08:28
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

A Mandiner kiszúrt a Facebookon egy december végi videót, ahol Kunhalmi Ágnes mond beszédet egy MSZP-rendezvényen. A szocik társelnöke ezúttal ismét bebizonyította, hogy neki inkább a szórakoztatóiparban lenne a helye, mint a politikusi pályán. A következőt mondta:

Ezt is ajánljuk a témában

»– Nekünk kell az európai uniós választásokon megfékezni Orbánt, mert az unió nem fogja tudni. Nincs hozzá ereje, és nincs hozzá lehetősége. 2010 óta, ha van nagy tanulság, az pont az, hogy az unió nem ment meg bennünket. Nekünk, magyaroknak kell Orbánítani, Orbántalanítani az Európai Uniót.«

Kunhalmi Orbánítani szeretné az Európai Uniót. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy ez egy nyelvbotlás volt csupán, de nagyon viccesre sikeredett, ezen röhög a világháló.

Azt, hogy az emberek nem veszik igazán komolyan, a korábbi szerepléseivel vívta ki magának. Emlékezetes volt az az évekkel ezelőtti híres sajtótájékoztatója, ahol nem bírta nevetés nélkül elmondani a szövegét:

De volt, hogy megfeledkezve arról, hogy veszi a kamera, idétlenül pörgette a szoknyáját, majd integetni kezdett:

A legemlékezetesebb alakítását azonban az MTVA-székház elfoglalására tett kísérletben nyújtotta, amikor nekirohant a bezáródó ajtónak és eljátszotta a hattyú halálát. 

Ezután a szánalmas műesés után a közösségi médiában közönségszavazást kezdeményeztek alternatív Oscar-jelölésére.

Most meg Orbánítani akarja az Európai Uniót. Arról ne feledkezzünk meg, hogy ő a társelnök!  Tehát pestiesen szólva, a vakok közt ő a félszemű. 

A baloldal mélyponton van, semmi kétség.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoknis
2024. január 07. 12:06
Hol is áll az MSZP, nulla felé konvergál. A hal is a fejétől büdösödik.....
zoknis
2024. január 07. 11:53
Szocik, ne csodálkozzatok amiért népszerűség terén a nullához konvergáltok. Régi magyar igazság, fejétől büdösödik a hal is...
hivataltaszilo
2024. január 06. 23:47
Van még emeszpé?
Rigor_mortis
2024. január 06. 22:11
Azért a dagadt kolostormalac videója a Putyinnal való "tárgyalásról" sokkal viccesebb! https://www.youtube.com/watch?v=S8JUksdHlHI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!