Csintalan elvtárs, az egykori bukfenckirály ezúttal a Klikk TV-ben járatta le magát

2024. január 10. 14:34

Tipikus példája a vágyvezérelt baloldali megmondóembernek.

2024. január 10. 14:34
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Csintalan Sándor volt a vendége Németh Péter Népszava-vezérnek, a YouTube-on fellelhető Klikk TV Mélyvíz című műsorában. Az egykori bukfenckirály a következőket bírta mondani: – Nagyon fontosak az uniós választások és nagyon fontos az önkormányzati választás is, de 2026 izgat, főleg abból a szempontból, hogy lesz-e kihívója és nemcsak ellenzéke a Fidesznek. Az az érzésem, de több is, mint érzés, hogy a Fidesz és maga a NER, Orbánnal az élen sokkal jobban érzi azt, hogy el lehet veszíteni a hatalmat.

Tipikus példája a vágyvezérelt baloldali megmondóembernek. Nem jól dolgozik az ellenzék, nem tud semmit felmutatni, de azért mégis közel van már Orbán bukása. Nagyjából ezt szajkózzák felváltva a felkent balos véleményvezérek. De az a helyzet, hogy ezekkel a megszólalásokkal csak saját magukat járatja le.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. január 13. 16:35
-:))) Csintalan Sándor bácsinak vége van.
nemmondom
2024. január 13. 15:58
Csintalan mindenki hozzászólásába belepofázik. Ha ő hadovál és valaki megjegyzést tesz, akkor azt ugatja - többször - "beszélekbeszélek - pedig csak ugat.
zakar zoltán béla
2024. január 10. 22:27
Korózs jobb........Bangóné még jobb...De vannaK még...
pugacsov-0
2024. január 10. 20:29
Sanci egy napraforgó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!