Brutális gázolás a Margit körúton: piroson áthajtva négy gyalogost ütött el

2024. január 25. 10:10

Egy nőt és egy férfit szállítottak kórházba.

2024. január 25. 10:10
null

„Ma reggel a piros lámpán áthajtva négy gyalogost elütöttek a Margit körút 3. szám előtti gyalogátkelőn a kerületi rendőrkapitányság tájékoztatása szerint” – írta Őrsi Gergely MSZP-s polgármester hivatalos Facebook-oldalán.

A balesettel kapcsolatban az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) a Telexnek azt írta,

a helyszínről egy nőt és egy férfit szállítottak kórházba. Mind a ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Nyitókép: Őrsi Gergely Facebook-oldala

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oberennsinnen49
2024. január 25. 14:43
A bika, az - nem boka és fordítva...
oberennsinnen49
2024. január 25. 14:43
Ott, ahol bírósági, ügyészségi - egyszóval - igazságügyi anarchia van, 1 egyszerű ügy az ítéletig akár évtized(ek)be telik, ott mit lehet várni... Ahol a rendőrség szemmagasságban szemeket kilőve büntetlenül tombolhat azonosítási jelzések nélkül, miközben fegyverek állnak gulában kikészítve, provokációs céllal, és mindezért senki nem üti meg a bikáját, ott mit lehet várni? Ahol a miniszterelnököt letolvajozzák napi rutinnal, méghozzá konkrét állításokkal: Orbán lop, és erről még egyetlen ügyészségi vizsgálat nem indult, ott...
oberennsinnen49
2024. január 25. 14:37
Tegnap Újpest, a családapa meggyilkolása, autóval, ma ez. A társadalmi morál erősen lejtmenetben, csökken a társadalom erkölcsi flexibilitásának/rugalmasságának hatékonysága. Mennyiben van ennek magyar sajátossága? Az erőltetett iskolai integráció, a közterületeken, közüzemi járműveken tapasztalható negatív viselkedés, a kulturált szórakozási helyek hiánya (Figyelem, kormány, miért is nincs adókedvezmény élőzenés, házirendes szórakozóhelyekre 25 éven aluliak számára?!, viszont az ország a nyugati mocsokkal mocskol be mindenkit, aki csak kulturáltan szeretne idejét tölteni, udvarolni?) /Udvarolni, szentségtörés horibile dictu, rasszizmus, de megkockáztatom, antiszemitizmus, Hollywood-diktatúra Magyarországán ilyesmiről elmélkedni - MAGYAR KÉZBEN LÉVŐ MOZIK HIÁNYÁBAN!!!) lefelé pörgő spirál, stb és sok stb., ami mind nem jót sejtet.
orokkuruc-2
2024. január 25. 13:05 Szerkesztve
biztos semmi köze a történetnek a sávok csökkentésével történő autók mesterséges felduzzasztásához.. 1 milliós bünti azoknak a gyalogosoknak, amik a járdaszélén a zebra előtt állnak és beszélgetnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!