Az orbáni propaganda az európai radikális baloldalt nácinak aposztrofálja

2024. január 31. 18:24

Az orbáni Magyarországon előállítják, letartóztatják majd börtönre ítélik a radikális (szélbal) aktivistákat.

2024. január 31. 18:24
Parászka Boróka
Parászka Boróka
Facebook

„Az orbáni propaganda az európai radikális baloldalt (magyar nyelvhasználatban: szélbalt) nácinak aposztrofálja. Különösen, ha szolidáris a gázai áldozatokkal (akkor rögtön Hamász párti). De az orbáni Magyarországon előállítják, letartóztatják majd börtönre ítélik a radikális (szélbal) aktivistákat, azokat, akik a budapesti, rendszeresen megrendezett (és hatóságilag elnézett) náci megmozdulás, az úgynevezett Kitörés napja című demonstráció ellen akcióznak, és radikális (széljobb) aktivistákat (vagy annak vélt) embereket támadnak meg.

Első kérdés: akkor ki valójában a náci? Ki kit véd kitől?

A radikális baloldali aktivisták  ügyében és érdekében tiltakozik a radikális jobboldali Meloni által vezetett kormány és diplomácia a radikális jobboldali Orbán kormánynál. Orbán Viktor kormánya, amely propagandasajtójában szeret az európai radikális/szélsőjobboldal meghatározó tényezőjeként feltűnni visszautasítja állítólagos szövetségesének megkeresését az ügyben. És arra a magyar jogállamra hivatkozik, amely jogállamot rendre kritika ér a legkülönbözőbb fórumokon. Ki kinek a szövetségese? Mitől lesz a jogállam jogállam?”

***

Nyitóképünk illusztráció, forrás: MORITZ FRANKENBERG / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KILÓ
2024. február 05. 08:54
Törölte a posztját, gondolta akkor letagadhatja, de ugye a net nem felejt.
KILÓ
2024. február 04. 16:08
Ótvar hülye hazudozó ez a hazátlan liba. Örülne kellene inkább és kussolnia, hogy nem ül börtönben a választási csalással való rágalmazás és hamis bizonyíték gyártása miatt
kohazi
2024. február 02. 12:25
Akik embereket vernek fél holtra, ezt ne feledjük!
madas
2024. február 02. 10:37
Geci román ügynök vagy Paraszka!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!